Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Comença el període de votacions dels Premis Blocs Catalunya

Publicat el 14/06/2010
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Premis Blocs Catalunya
Premis Blocs Catalunya

Avui, 14 de juny, és l'últim dia d'inscripció de la tercera edició dels Premis Blocs Catalunya. Dijous 17 de juny començarà el període de votacions que s'allargarà fins el 9 de setembre.

El període d'inscripcions a la 3a edició dels Premis Blocs Catalunya es va obrir el 26 de març i es tancarà avui, 14 de juny. D'aquí a tres dies, el 17 de juny, començarà el període de votacions, que s'allargarà fins el 9 de setembre. STIC.CAT, impulsora dels premis, confia superar aquest any les xifres de l'edició anterior, en què va haver 600 blocs inscrits i 20.000 votacions.

Paral·lelament, STIC.CAT treballa en la preparació de l'acte de lliurament de premis, que tindrà lloc el dia 1 d'octubre a Mataró. Un any més, la cerimònia de lliurament dels guardons als millors blocs escrits en català serà la culminació d'una jornada plena d'activitats des de primera hora del matí vinculades a la blogosfera, Internet i l'ús de les tecnologies en diferents àmbits de la societat catalana. L'acte tindrà lloc al parc científic i de la innovació TecnoCampus Mataró-Maresme.

Més informació i votacions a: www.premisblocs.cat

Etiquetes: