Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Voleu saber com va anar la Coworking Spain Conference?

Publicat el 06/05/2015
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Logotip de la Coworking Spain Conference 2015
Logotip de la Coworking Spain Conference 2015

El 24 i 25 d'abril València va acollir la Coworking Spain Conference 2015. L'esdeveniment , aplegant a representants de més de 200 espais de coworking de tot l'estat.

CoworkingSpain, el principal directori d'espais de coworking d'Espanya, ha organitzat aquesta quarta edició de la conferència amb la col·laboració de Coworking Europe Conference, Impact Hub Madrid, utopic_US, coSfera, Ouishare i Las Naves.

Segons els organitzadors aquesta quarta edició ha reflectit el nivell de maduresa i experiència d'un sector que ha crescut molt ràpidament en 5 anys. Els principals temes tractats a la trobada han estat el coworking corporatiu, els models de coworking especialitzats i híbrids, les estratègies de màrqueting i comunicació disruptives, els esdeveniments efectius per crear i gestionar comunitats, la importància del coworking i de les start-ups dins l'ecosistema emprenedor, les ciutats compartides i la realitat del sector a Espanya.

S'han debatut els que l'organització considerels els principals problemes a què el coworking s'enfronta a nivell estatal: "La competència deslleial per part de les administracions públiques i la manca de regulació i protecció legal del sector".

Per saber més podeu consultar la nota de premsa de la confer, així com les presentacions que van fer servir els/les ponents.