Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

La UOC busca per una recerca dones que hagin fet cursos d'iniciació a la informàtica

Publicat el 18/12/2013
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Imatge de la Fundación Cibervoluntarios
Imatge de la Fundación Cibervoluntarios

Des del grup Gènere i TIC de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) realitzen una recerca amb l'objectiu d’explorar com les dones amb menors recursos socio-econòmics fan servir les TIC i Internet per a la millora de les seves condicions de vida. Demanen ajuda als Punt TIC per contactar amb algunes de les seves alumnes.

Per realitzar el treball de camp busquen dones disposades a participar en entrevistes i focus grups i demanen la col·laboració dels Punt TIC per trobar-les. Les dones haurien de ser d'entre 25 i 65 anys i que hagin fet un curs d’inclusió digital (iniciació a l’ordinador o a Internet) fa un any o més.

La col·laboració per part dels dinamitzadors i dinamitzadores dels Punt TIC consistiria en fer arribar l’enllaç a un formulari a les dones que hagin fet un curs d’iniciació a Internet o a l’ordinador fa un any o més. A través del formulari el grup de “Gènere i TIC” les convida a participar i els demana algunes dades.

Encara que ara necessiten només dones, és possible que més endavant realitzin entrevistes amb homes. Per tant, el formulari el poden respondre tant dones com homes.

Aquí teniu els enllaços als formularis:

Si necessiteu una proposta de carta per fer arribar a les vostres alumnes o més informació sobre aquest projecte podeu contactar amb l'Oficina Tècnica de Punt TIC: 902 365 209 o oficina.tecnica[arrova]punttic.cat.

Etiquetes: