Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

CiberÀgora 2010: Jornades de Seguretat i Privadesa a Internet

Des del 08/07/2010 - 09:30
fins el 09/07/2010 - 17:00
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
CiberÀgora 2010
CiberÀgora 2010

El 8 i 9 de juliol tindrà lloc a Tarragona CiberÀgora 2010, Jornades de Seguretat i Privadesa a Internet. Durant el primer dia es parlarà de la influència d'Internet en la societat de la informació. Es plantejaran alguns dels problemes de privadesa associats a la utilització de motors de cerca i s’explicarà com es lluita per eliminar-los.

El 8 i 9 de juliol tindrà lloc a Tarragona CiberÀgora 2010, Jornades de Seguretat i Privadesa a Internet. Durant el primer dia es parlarà de la influència d'Internet en la societat de la informació. Es plantejaran alguns dels problemes de privadesa associats a la utilització de motors de cerca i s’explicarà com es lluita per eliminar-los. També s'abordarà el tema de les xarxes socials i les seves ramificacions en els àmbits de la seguretat, la privadesa i la legislació. Finalment es conclourà amb una taula rodona que tractarà amb una visió global els punts anteriors.

La protecció de les dades privades a Internet serà el tema central del segon dia. Es plantejaran els principals punts tractats per l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, els ciberdelictes més comuns en les xarxes socials i el creixement de l’ús d'Internet i de les xarxes socials a les comarques tarragonines. Es tancaran les jornades amb una taula rodona que tractarà amb una visió global els punts que s'hagin tractat durant la jornada.

Més informació i inscripcions: http://ciberagora.tarragona.cat

Detalls del curs

Data: 
dijous, 8 juliol, 2010 - 09:30 a divendres, 9 juliol, 2010 - 17:00
Tipus de curs: 
presencial
Nivell del curs: 
inicial
Lloc:
IMET, Institut municipal d’Educació
Avinguda de Ramón y Cajal, 70 Tarragona