Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Nou cercador de rutes amb transport públic de Catalunya

Publicat el 28/07/2010
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Imatge d'un vagó de tren de Rodalies RENFE
Imatge d'un vagó de tren de Rodalies RENFE

La Generalitat de Catalunya ha llançat un servei que permet ajudar als ciutadans/es a triar quin és el transport públic més adient per traslladar-se d'un punt a l'altre de la geografia catalana.

De moment, la web, sota el nom de Mou-te, s'ha activat en fase beta i no hi són tots els operadors disponibles però està previst que es pugui millorar el servei amb la incorporació de més dades en els propers mesos. De fet, s'ha demanat a la ciutadania que contribueixi al seu enriquiment amb suggerències i aportacions.

El Mou-te funciona amb un estil molt semblant al que fa servir, fa temps, Transports Metropolitans de Barcelona amb l'avantatge de que s'ha estès al conjunt de Catalunya. El cercador ofereix diverses alternatives de transport multimodals segons els criteris especificats i considerant les opcions de transport a públic (amb titularitat de la Generalitat, l'Entitat Metropolitana del Transport, l'Autoritat del Transport Metropolità de Barcelona, el Ministeri de Foment i els ajuntaments)  i els trams a peu. A més, també s'hi poden trobar enllaços a operadors de transport, horaris, línies de transport i incidències als serveis.
 

Etiquetes: