Imatge de perfil de Núria Alonso
Territori d'actuació
Barcelona

Llicenciada en Belles Arts reconvertida a tècnica informàtica. M’encanta Linux i tot el que porti llicències obertes, on sempre en puc aprendre més i més. Des de fa anys col·laboro en projectes que incorporen l’ús social de la tecnologia. Treballo al Teb des de 2009

Experteses

Desenvolupament web
Ajudar a les entitats sense ànim de lucre a treballar la seva presència digital com un espai més on a desenvolupar la seva tasca.
Robòtica Creativa
No deixem que els robots dominin el món... dominem-los nosaltres!
Arduino
La robòtica i la programació ens ajuden a entendre que la tecnologia no és una cosa màgica que fa coses sense saber per què. Entendre com i per què funcionen els dispositius amb els que treballem dia a dia és el primer pas per a deixar de ser simples consumidors i dominar l'univers.
Scratch
Per que la programació també pot ser divertida, fem-la visual. Per cert... hi ha programació visual més enllà d'Scratch!
Programació
... i no, no estem parlant de com planifiquem les nostres activitats.
Participació digital
Les ciutats intel·ligents ens poden facilitar la vida, però també ens poden excloure. Fomentar la participació digital de la ciutadania és un element fonamental per a convertir-nos en individus i comunitats empoderades i actives!
Alfabetització digital
Quin és l'ABC de la era digital?
Seguretat en xarxa
Per què la nostra vida digital està plena d'alegries i bons moments... però també hi ha punts foscos. Coneixes els riscos? Saps defensar-te a la xarxa?
Impressió 3D
Per convertir-nos en autèntics artesans digitals.
GNU/Linux
Per que no podem construir un món inclusiu basant-nos en la exclusió, ja sigui econòmica, privativa, o d'estàndards. Codi obert o barbàrie!