Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Telecentre Women, campanya per l'alfabetització digital de les dones

Publicat el 10/10/2013
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Campanya Telecentre Women
Campanya Telecentre Women

La campanya per l'alfabetització i capacitació digital de les dones Telecentre Women segueix endavant. Per a finals de 2012 ja havia format a més de 500 mil dones, però l'objectiu és arribar al milió de dones, per tant, xarxes de telecentres d'arreu del món continuen treballant-hi.

La Fundació Telecentre.org i la Unió Internacional de Telecomunicacions (ITU) lideren Telecentre Women, una campanya mundial per l'alfabetització digital de les dones, a la qual la Xarxa Punt TIC es va adherir l'any 2012, tot coincidint amb el Dia Internacional de les Dones.

Aquest projecte es basa en la capacitació orientada a enfortir les competències d’ocupabilitat i emprenedoria de les dones, a través d’un procés d’alfabetització digital sota una perspectiva de gènere i l'objectiu és arribar a més de 1 milió dones arreu del món.

En el moment d'assolir la fita de formar a 500 mil dones, els organitzadors van fer un balanç positiu i segueixen engrescats per doblar aquest número i seguir capacitant dones d'arreu del món en l'ús de les noves tecnologies. Al voltant de 150 organitzacions estan actualment inscrites com a sòcies de la campanya i treballen per oferir habilitats i eines a les dones per assegurar un millor futur a elles i les seves famílies.