Setmanari Punt TIC - núm. 667

Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 
Punt TIC

Setmanari Punt TIC
12 de setembre - núm. 667

 
 
Logo ALL DIGITAL Summit 2017
 
Hi ha una plaça per a tu a l'ALL DIGITAL Summit!
 

La Xarxa Punt TIC coorganitza l'ALL DIGITAL Summit, que tindrà lloc el 4 i 5 d'octubre de 2017 a Barcelona, i volem que els dinamitzadors i dinamitzadores de la xarxa sigueu part activa d'aquesta jornada! Us convidem a consultar el programa i conèixer els/les ponents. Segur que ho trobareu apassionant. Si és així, no deixeu passar l'oportunitat de participar-hi!

 
 
Garantia Juvenil
 
Convocatòria per contractar en pràctiques persones joves beneficiàries de la Garantia Juvenil
 

Té l'objectiu d'incentivar la contractació laboral en pràctiques de joves amb formació, beneficiaris/àries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, per tal de millorar la seva ocupabilitat. S'adreça ajuntaments, consells comarcals i entitats sense afany de lucre de Catalunya. Termini: 15 de setembre.

 
 
JdIS 2016
 
Últims dies per apuntar-te a la #JdIS!
 

Les competències digitals i l'ocupabilitat, la figura dels agents dinamitzadors digitals, les vocacions STEM i la innovació social digital seran els eixos d'aquesta nova edició de la Jornada de la Internet Social. Un any més, les persones implicades en la Xarxa Punt TIC ens tornarem a trobar per compartir experiències i reflexionar plegades! Reserva't el dijous 21 de setembre i fes la inscripció!

 
 
 
 
LA XARXA
 

Grup d`alumnes i professorat el PFI 2016-2017 del Teb

Últimes places al PFI de manteniment informàtic del Teb

El curs s'adreça a joves de 16 a 21 anys que no han obtingut l'ESO i es troben en situació d'atur. Des del Teb els ofereixen la possibilitat de reincorporar-se al món educatiu tot formant-se en un sector amb molt de futur.L`Òmnia Vapor Llonch comença el curs amb monogràfics

L'Òmnia Vapor Llonch comença el curs amb monogràfics

L'Òmnia Vapor Llonch de Sabadell, ubicat al Centre de Formació Cal Molins, posa en marxa aquest mes de setembre tres monogràfics sobre eines 2.0, creació de pàgines web amb Wordpress i el tractament de la informació numèrica amb Excell i Calc.Tallers TIC per a la recerca de feina, a l`IMO Lleida

Tallers TIC per a la recerca de feina, a l'IMO Lleida

Els Punt TIC de l'Institut Municipal d'Ocupació Salvadors Seguí de Lleida organitzen durant aquest trimestre diversos tallers i cursos TIC, amb l'objectiu d'oferir als seus usuaris/àries eines digitals que els puguin ajudar en la cerca de feina.Formació de tardor 2017 al CTC Masquefa

Formació de tardor, al CTC de Masquefa

Al Centre Tecnològic i Comunitari de Masquefa han donat a conèixer l'oferta formativa per a la tardor. A més de les formacions de sempre, inclouen en el programa dues novetats: un curs d'ofimàtica per a joves i una formació de logística. 
 
NOTÍCIES
 

Logotip del concurs Webs al punt .cat

8a edició del concurs Webs als punt .cat

El 12 de setembre s'obre el període d'inscripció d'aquest certamen de creació de pàgines web i apps per a infants i joves.

 

Nena participant a Moonhack 2017

Rècord mundial: 28.575 infants i joves programant alhora

Aquest és el nou record de l'esdeveniment de programació Moonhack. Al llarg del dia 15 d'agost 28.575 infants i joves de 20 països diferents van estar programant, tot responent a la crida de Code Club Australia.

 
 
 
AGENDA
 
 
Taller Coloreja amb Chromville
15 de setembre, Mobile World Centre, Barcelona [+info]
Càpsula Facebook o Snapchat? Privacitat a les xarxes socials
16 de setembre, Mobile World Centre, Barcelona [+info]
Presentació del concurs smartCAT Challenge a PIME i startups
19 de setembre, Auditori Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital, L'Hospitalet de Llobregat [+info]
Jornada de la Internet Social 2017
21 de setembre, Calàbria 66, Barcelona [+info]
16a Diada de les TIC de Catalunya
28 de setembre, CosmoCaixa Barcelona [+info]
ALL DIGITAL Summit 2017
Del 4 al 5 d'octubre, CaixaForum Barcelona [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC