Setmanari Punt TIC - núm. 665

Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 
Punt TIC

Setmanari Punt TIC
31 de juliol - núm. 665

 
 
Infant a la platja. Foto de Ben_Kerckx a Pixabay: https://pixabay.com/es/ni%C3%B1o-chica-mar-olas-diversi%C3%B3n-428690/
 
Bones i merescudes vacances!
 

Les setmanes vinents el butlletí Punt TIC es prendrà un descans, però l'Oficina Tècnica continuarà treballant i estarà a la disposició dels dinamitzadors i dinamitzadores (ens podeu contactar per mail, telèfon o xarxes socials). Us desitgem un feliç estiu a tots i totes! Recordeu que a la tornada tenim dues cites ineludibles: la Jornada de la Internet Social i l'ALL DIGITAL Summit. Mireu de fer les inscripcions abans de marxar de vacances!

 
 
Fotografia realitzada amb els/les participants del taller que va impartir Isidro Navarro a Punt TIC i Presó
 
Isidro Navarro: "Hem d'educar als professors en l'ús de les TIC com a mitjà"
 

Isidro Navarro és especialista en realitat augmentada i realitat virtual i va participar en la Jornada Punt TIC i Presó conduint el taller "Jugar a canviar la realitat". En aquesta entrevista, Navarro assegura que aquestes tecnologies "enriqueixen els continguts educatius" perquè generen processos "més participatiu" i "no tot ha de succeir a dins de l'aula". No us la perdeu!

 
 
Carmen Sandonis al seu bar-restaurant DTapes
 
DTapes, un bar nascut al costat del Punt TIC de Santa Bàrbara
 

L'Smartcentre de Santa Bàrbara ha estat casa de Carmen Sandonis des de fa 10 anys. Hi va començar com a participant, va seguir com a voluntària i ara s'hi ha assessorat per emprendre i crear el seu propi negoci: el bar-restaurant DTapes. Hem entrevistat la Carmen perquè ens expliqui com ha estat la seva relació amb el Punt TIC durant aquests anys i com ha posat en marxa el seu negoci.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Passeja & fotografia & càmera

Al gòTIC de Tàrrega passaran l'estiu càmera en mà

Obert per vacances. Així estarà el gòTIC de Tàrrega durant aquest mes d'agost. Lluny de tancar portes, han programat un curs de fotografia, que es desenvoluparà durant la segona quinzena d'agost i principis de setembre.VIII Premis a la Ciutadania Compromesa

La Fundación Esplai premiarà la ciutadania compromesa

Els Premis a la Ciutadania Compromesa volen "reconèixer persones que col·laboren, des del voluntariat, de manera significativa en causes socials". Compten amb la categoria d'inclusió digital. Termini: 15 de setembre. 
 
NOTÍCIES
 

Cartell de Fablab Ephémère

Els partners francesos de Smart Pupils organitzen una jornada sobre Fablabs

Fablab Ephémère tindrà lloc el 22 d'agost a Ax-les-Thermes, Occitània. Aproparà la fabricació digital a alumnes i pares i mares. Les dues escoles franceses que formen part del projecte europeu Collaborative Design for Smart Pupils hi participaran, tot oferint recursos educatius i informació sobre fablabs i programari 3D.

 
 
 
AGENDA
 
 
Saba-TiC 2017
2 de setembre, Jardinets de l’Espai Cultura de la Fundació Antiga Caixa Sabadell [+info]
womENcourage 2017
Del 6 al 8 de setembre, Universitat Politècnica de Catalunya, Barcelona [+info]
Jornada de la Internet Social 2017
21 de setembre, Calàbria 66, Barcelona [+info]
ALL DIGITAL Summit 2017
Del 4 al 5 d'octubre, CaixaForum Barcelona [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC