Setmanari Punt TIC - núm. 657

Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 
Punt TIC

Setmanari Punt TIC
05 de juny - núm. 657

 
 
Ludificació i innovació social digital: VIII Jornada Punt TIC i presó
 
Avui, últim dia per inscriure-us a la VIII Jornada Punt TIC i presó
 

Aquest dimecres 7 de juny la comunitat Punt TIC ens tornem a trobar. Serà a la Jornada #PuntTICiPresó, que tindrà lloc al Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (Barcelona), de 9.00 a 14.00 h. Se centrarà en la ludificació i la innovació social digital, i comptarà amb un programa ben interessant! En queden poques places. Si encara no us hi heu inscrit, afanyeu-vos i ompliu el formulari d'inscripció!

 
 
SmartCat Challenge
 
La segona edició de l'smartCAT Challenge començarà amb una Ideathon el 9 de juny
 

Una trobada per compartir idees serà el tret de sortida de la nova edició de l'smartCAT Challenge, que busca persones que puguin generar solucions tecnològiques per fer front a reptes d'inclusió social i mobilitat. Durant quatre mesos, els i les participants disposaran d'assessorament i recursos tecnològics que els guiaran per poder transformar les seves idees en projectes reals.

 
 
Escola Virolai
 
Projecte Collaborative Design for Smart Pupils: l'Escola Virolai
 

L'Escola Virolai és un dels dos centres escolars catalans que participen al projecte europeu Collaborative Design for Smart Pupils, que vol repensar el model educatiu a través de dinàmiques més participatives i que incorporin l'ús de la tecnologia a l'aula. Els seus alumnes han estat desenvolupant diferents propostes per construir una ciutat intel·ligent. Ens ho expliquen en un vídeo!

 
 
 
 
LA XARXA
 

Projecte Escoles a l`Òmnia Casal Cívic Badalona - Salut Alta

Projecte Escoles a l'Òmnia Casal Cívic Badalona - Salut Alta

L'Òmnia Casal Cívic Badalona - Salut Alta s'ha endinsat en una nova activitat: el projecte Escoles. Es tracta d'una prova pilot que ha endegat la Comissió de Joventut i Infància de l'Ajuntament de Badalona amb l'objectiu de treballar l'assetjament entre iguals (bullying) als centres d'ensenyament primària de la ciutat.Youtubers Nature Camp

Fundesplai organitza uns campaments ambientals per a Youtubers

El Periódico i Fundesplai presenten la primera edició del Youtubers Nature Camp, uns campaments d'estiu adreçats a joves de 14 a 17 anys, que combinen aventura, voluntariat ambiental i un taller de creació de vídeo per a xarxes socials. Amb els vídeos sensibilitzaran sobre la necessitat de preservar la natura. 
 
NOTÍCIES
 

Convocatòria de subvencions per a l`impuls socioeconòmic dels barris de Barcelona

Convocatòria de subvencions per a l'impuls socioeconòmic dels barris de Barcelona

L'Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa, ha obert una convocatòria de subvencions per finançar projectes arrelats al territori que fomentin l'ocupació, l'emprenedoria i l'empresa, les economies comunitàries i la innovació social i digital. S'hi podran presentar sol·licituds fins al 27 de juny.

 

Maker Faire Barcelona 2017

El moviment mundial de la creació digital arriba a Barcelona, el 17 i 18 de juny

Barcelona acollirà el 17 i 18 de juny una trobada de la cultura "maker", que reunirà a participants locals i internacionals per compartir el seu coneixement i creativitat a través d’exposicions, tallers, converses i demostracions interactives.

 
 
 
AGENDA
 
 
VIII Jornada Punt TIC i presó: Ludificació i innovació social digital
7 de juny, Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada, Barcelona [+info]
L'Educació, el dia de demà...
8 de juny, Ateneu Barcelonès, Barcelona [+info]
Maker Faire Barcelona 2017
Del 17 al 18 de juny, CaixaForum Barcelona [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC