Setmanari Punt TIC - núm. 650

Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 
Punt TIC

Setmanari Punt TIC
18 d'abril - núm. 650

 
 
Programa Atípics
 
Programa Atípics, acompanyament i finançament a joves emprenedors/ores
 

Fins al 14 de maig es poden presentar candidatures a la convocatòria 2017 d'aquest programa. Busca emprenedors/ores d'entre 18 i 29 anys que tinguin una idea amb impacte positiu per a la societat. Els ofereix acompanyament durant set mesos i poder optar a 10 premis de 3.000 euros.

 
 
Celebra el desè aniversari d`Scratch organitzant una activitat Scratch Day 2017!
 
Com celebrareu l'Scratch Day 2017?
 

Aquesta plataforma lliure de programació en línia per a infants i joves anima la seva comunitat a realitzar una activitat durant el mes de maig per celebrar l'Scratch Day (Dia de l'Scratch). Enguany, a més a més, Scratch fa 10 anys i hi ha doble motiu de celebració. Us animeu a acollir un esdeveniment de l'Scratch Day? També podeu participar en el vídeo dels 10 any!

 
 
Presentació CatLab Barcelona
 
CatLabs: trobades amb agents d'innovació al territori (2/2)
 

Aquí teniu la segona entrega del vídeo de les presentacions del programa Catlabs als agents d'innovació al territori. Us compartim les aportacions, idees i recursos que universitats, administració, empresa privada i ciutadania volen sumar a la xarxa catalana d'innovació digital, social i col·laborativa.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Programació de l`IMO a la Fira de Formació i Treball

L'IMO de Lleida participarà en la Fira de Formació i Treball

La Fira de Formació i Treball de Lleida tindrà lloc del 20 al 22 d'abril. L'Institut Municipal d'Ocupació Salvador Seguí hi participa amb diferents activitats, entre elles una sèrie de tallers organitzats pels dos Punt TIC amb què compta l'entitat.Cicle formatiu per a dinamitzadors i educadors TIC

Cicle formatiu per a dinamitzadors i educadors TIC

L'Acadèmia de Telecentres de la Fundación Esplai té una nova proposta per a persones dinamitzadores: cursos en línia sobre community manager, edició d'imatges amb GIMP, crear aplicacions amb APP Inventor i robòtica educativa amb Arduino.

  
 
NOTÍCIES
 

Linda Liukas, programadora i escriptora infantil

Les participants de Technovation compartiran els seus projectes amb Linda Liukas

La programadora, escriptora infantil i creadora de "Hello Ruby", Linda Liukas, donarà un cop de mà als grups de noies que participen a Technovation Challenge. Serà en el marc de STEAMConf Barcelona 2017, on participa com a ponent.

 

Logotip de RoboCAT

RoboCAT, campionat de robòtica lliure per a infants i adults

Els mesos d'abril i maig es desenvoluparà el campionat RoboCAT 2017 a diferents ciutats catalanes. Hi poden participar equips de Primària i Secundària de centres educatius i cívics. També inclou una categoria d'adults. Començarà amb una trobada a Barcelona, el 20 d'abril, i finalitzarà amb la Gran Final, que tindrà lloc el 27 de maig a Vilablareix.

 

La Sirena es converteix en espai de coworking durant el dia

Espai de coworking durant el dia i restaurant a la nit?

Als Estats Units, alguns restaurants estan transformant els seus espais en oficines de coworking durant el dia. Ofereixen un preu més assequible que els espais de coworking i més tranquil·litat que una cafeteria concorreguda. Arribarà aquesta tendència a Catalunya?

 
 
 
AGENDA
 
 
Forum TurisTIC: Tecnologia i turisme sostenible
Del 19 al 20 d'abril, Edifici Imagina, Barcelona [+info]
STEAMConf Barcelona 2017 - 3a Conferència Internacional d'Educació
Del 20 al 22 d'abril, CosmoCaixa Barcelona [+info]
Jornada Figueres 2017: Programació, robòtica educativa i impressió 3D
Del 21 al 22 d'abril, Auditori del Convent dels Caputxins, Figueres [+info]
13a edició de l'e-week: Setmana Digital de Vic
Del 24 al 28 d'abril, UVic-UCC [+info]
MujeresTech Summit 2017
27 d'abril, Campus de Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra, Barcelona [+info]
Les TIC a la presó: eines per a la comunicació i participació
27 d'abril, Ateneu Barcelonès, Barcelona [+info]
Women Techmakers 2017 a Reus
29 d'abril, Fira de Reus [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC