Setmanari Punt TIC - núm. 638

Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 
Punt TIC

Setmanari Punt TIC
23 de gener - núm. 638

 
 
A Punt TIC som #GentExperta
 
A Punt TIC som #gentexperta!
 

A la Xarxa Punt TIC som gent experta en diversos camps, com ara la robòtica, la inserció laboral, la innovació social... i volem recollir tot aquest talent en un catàleg d'experts, on les persones vinculades a la xarxa podran tenir el seu perfil. Abans, però, necessitem establir els nostres àmbits d'expertesa. Ens ajudes? Ens pots fer suggeriments a les xarxes socials amb l'etiqueta #gentexperta.

 
 
La 3a Trobada de Robòtica Creativa en vídeo!
 
La 3a Trobada de Robòtica Creativa en vídeo!
 

Més d'una vintena de dinamitzadors/ores van participar a la 3a Trobada de Robòtica Creativa de la Xarxa Punt TIC, un espai obert de coneixement, aprenentatge i intercanvi d'experiències. Es va centrar en la impressió 2D i les talladores làser, però també es van incorporar altres eines i projectes d'innovació, com l'ús de codis QR per conèixer el nostre entorn o Arduino.

 
 
Rècord de participació a Code Week EU 2016: 970.000 persones
 
Europe Code Week 2016, una edició de rècord
 

El mes d'octubre passat, gairebé un milió de persones van participar en una de les 23.000 activitats organitzades en el marc de l'Europe Code Week (Setmana Europea del Codi). Des de la Comissió Europea, impulsora de la iniciativa, fan ara valoració de l'edició 2016 i comencen a preparar la d'enguany, que marcarà el cinquè aniversari del projecte.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Oferta formativa de la Biblioteca Roca Umbert de Granollers

Formació per a infants i adults, a la Biblioteca Roca Umbert de Granollers

La Biblioteca Roca Umbert de Granollers ha donat a conèixer el seu programa formatiu d'aquest semestres, que inclou tallers digitals per a infants, cursos i píndoles temàtiques per a adults i un curs per preparar la prova ACTIC de nivell mitjà.Formacions de gener i febrer 2017 al Punt TIC Palau Falguera

Cursos de Word, Android, Excel i SAP al Punt TIC Palau Falguera

Des del 16 de gener és obert el període d'inscripció als cursos que oferirà el Punt TIC Palau Falguera de Sant Feliu de Llobregat durant aquests mesos de gener i febrer de 2017. Són cursos d'entre 4 i 8 sessions d'1 hora i mitja de durada, que s'impartiran dos cops a la setmana. 
 
NOTÍCIES
 

Especial Sant Jordi 2016 amb Marta Botet i Bernat (de Perduts entre llibres)

T'agrada llegir? Saps que pots ser booktuber? Forma't i comparteix la teva passió a la xarxa!

Els i les booktubers són joves adolescents que comparteixen la seva passió per la lectura a través de Youtube. Les Biblioteques de Barcelona ofereixen un curs on poder conèixer eines d'edició de vídeo, així com tècniques d'expressió i esdevenir booktuber.

 

Jornada informativa sobre l`Innobus 2017

Jornada informativa sobre l'Innobus 2017

El 25 de gener de 2017 Innobaix presentarà una nova edició de l'Innobus, una iniciativa que convida joves universitaris a conèixer empreses d'alt potencial. Serà a Citilab-Cornellà.

 
 
 
AGENDA
 
 
II Congrés de Govern Digital
Del 25 al 26 de gener, Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) [+info]
Presentació de l'estudi "Els sectors econòmics emergents i la formació professional a la Regió Metropolitana de Barcelona: sector Indústria 4.0"
27 de gener, Espai Josep Bota de Fabra i Coats, Barcelona [+info]
Webinar: La transformació de les TIC, del ciutadà espectador al ciutadà dissenyador
30 de gener [+info]
Debats d'educació: Com crear entorns d'aprenentatge motivadors?
31 de gener, MACBA, Barcelona [+info]
Edcamp Tarragona
1 de febrer, Campus Catalunya de la URV, Tarragona [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC