Setmanari Punt TIC - núm. 636

Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 
Punt TIC

Setmanari Punt TIC
09 de gener - núm. 636

 
 
Dona treballant a l`ordinador
 
La Fundació Orange convoca la segona edició del Premi Dona i Tecnologia
 

És un reconeixement que destaca a una dona referent en el desenvolupament i la transformació de la societat, a través de la tasca en els àmbits de la innovació social, la tecnologia o la comunicació.

 
 
Com i per a què fan servir les tecnologies les ONG?
 
Com i per a què fan servir Internet les ONG?
 

El portal Nonprofit Tech for Good i el Public Interest Registry publiquen cada any un informe que recull com les entitats, ONG i donants d'arreu del món fan servir les noves tecnologies i per a què les utilitzen.

 
 
Comprova el teu nivell d`informàtica i Internet
 
Nova convocatòria formativa de la titulació ACTIC a la Ribera d'Ebre
 

El Punt TIC de la Ribera d'Ebre oferirà dos cursos per preparar la prova ACTIC, un de nivell bàsic i un altre de nivell mitjà. Tots dos es desenvoluparan del 30 de gener al 6 de març de 2017.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Tecnologies per a la competitivitat empresarial

Tecnologies per a la competivitat empresarial, a Girona Emprèn

El Cicle sobre noves tendències i empresa que desenvolupa Girona Emprèn des del mes de novembre arriba a la seva última sessió. Serà sobre el trampolí d’innovacions tecnològiques per a la millora de la competitivitat de les empreses i anirà a càrrec de Guillem Alsina (YCOM). Tindrà lloc aquest dijous, 12 de gener, al Parc Científic i Tecnològic de la UdG.Els/les participants del curs TIC ofert per l`Òmnia EMFO Mollet continuaran formant-se

Els/les participants del curs TIC ofert per l'Òmnia EMFO Mollet continuaran formant-se

El segon curs d’alfabetització digital ofert el 2016 per l'Òmnia EMFO Mollet ha finalitzat amb èxit. 10 alumnes han assistit a totes les sessions i la meitat dels assistents han decidit fer un pas més per trobar feina i posar en pràctica els coneixements adquirits: han sol·licitat participar en l’espai de recerca de feina que ofereix EMFO. 
 
NOTÍCIES
 

Webinars de xarxanet.org

Webinar sobre eines de gestió per a entitats

Des del mes de novembre, el portal d'associacionisme i voluntariat xarxanet.org desenvolupa un cicle de webinars (conferències online, en què es pot interactuar amb el/la ponent). Aquest dijous, 12 de gener, a les 11.00 h s'emetrà el següent, que anirà a càrrec de Francesc Basses, desenvolupador i consultor web, que presentarà l'eina CiviCRM. Ja us hi podeu inscriure.

 

Logotip del concurs Webs al punt .cat

Fins al 31 de gener sou a temps de participar al concurs Webs al punt .cat

El certamen, organitzat per la Fundació puntCAT, anima a alumnes d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior a crear llocs web en català. S'hi ha de participar en grups de 2 a 5 alumnes.

 
 
 
AGENDA
 
 
Webinar: Eines de gestió per a entitats II. Civi CRM
12 de gener [+info]
Sobirania Tecnològica, Sobirania Digital?
12 de gener, Ateneu Barcelonès, Barcelona [+info]
Femtalent Fòrum 2017
20 de gener, Parc Tecnològic - Barcelona Activa [+info]
Col·laborar per ensenyar
21 de gener, Medialab-Prado, Madrid [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC