Setmanari Punt TIC - núm. 633

Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 
Punt TIC

Setmanari Punt TIC
12 de desembre - núm. 633

 
 
Tríptic CatLabs
 
CatLabs busca actors que facin innovació social digital a Catalunya
 

El programa CatLabs busca la complicitat dels Punt TIC per identificar agents que fan innovació al territori i que puguin estar interessats en formar part d'aquesta xarxa. Els mesos de febrer i març de 2017 s'organitzaran unes trobades territorials per donar-lo a conèixer.

 
 
3a trobada oberta (sobre robòtica) creativa
 
3a trobada oberta (sobre robòtica) creativa!
 

El grup de robòtica educativa de la Xarxa Punt TIC tanca l'any amb una trobada. En pocs dies s'han esgotat les places i les persones que s'hi inscriguin ara ho faran en llista d'espera. Farem tot el possible per  encabir-les a la trobada, que serà el 23 de desembre, a la Fàbrica del Sol, Barcelona.

 
 
Imatge de la convocatòria
 
Ja es pot sol·licitar la participació en els Programes Integrals de Garantia Juvenil
 

Fins al 22 de desembre, entitats sense afany de lucre, ens locals i organitzacions sindicals i patronals poden presentar la sol·licitud per participar als Programes Integrals de Garantia Juvenil.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Postals solidàries a l`Òmnia Casal Cívic Badalona - Sant Roc

Postals solidàries a l'Òmnia Casal Cívic Badalona - Sant Roc

L'Òmnia Casal Cívic Badalona - Sant Roc ha organitzat una activitat solidària, el marc del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. Ha consistit en l’intercanvi de postals amb textos que sensibilitzen sobre el tema.El Dia dels Infants a l`Òmnia La Balconada

L'Òmnia La Balconada s'aboca al Dia dels Drets dels Infants

Va organitzar el 13 de novembre i de manera conjunta amb el Pla de Desenvolupament Comunitari del barri, l'Associació de Gent Gran del barri i l'Associació de Veïns de La Balconada, una diada festiva per promoure els drets dels infants amb una caminada familiar pels afores de la zona, una xocolatada i activitats diverses per als infants. 
 
NOTÍCIES
 

Informe

La digitalització generarà a Espanya 1.250.000 llocs de treball en cinc anys

Un informe de la multinacional especialitzada en recursos humans, Randstad, afirma que els propers anys es generaran més d'un milió de llocs de treball relacionats amb les disciplines STEAM i que, en canvi, mancaran professionals formats. 

 
 
 
AGENDA
 
 
iFest
20 de desembre, Cúpula Las Arenas, Barcelona [+info]
Com pot ajudar el vídeo màrqueting a donar a conèixer l’empresa
21 de desembre, Centre d'Iniciatives Local - Girona Emprèn, Girona [+info]
Emprèn amb els coworkings a les zones rurals
22 de desembre, Punt TIC de la Ribera d'Ebre, Móra d'Ebre [+info]
La tecnologia a l'aula: Enemics o aliats?
22 de desembre, Ateneu Barcelonès, Barcelona [+info]
Campus Tecnològic de Nadal a Figueres
Del 27 al 30 de desembre, Seu d'Edukbits, Figueres [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC