Setmanari Punt TIC - núm. 632

Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 
Punt TIC

Setmanari Punt TIC
05 de desembre - núm. 632

 
 
3a trobada oberta (sobre robòtica) creativa
 
3a trobada oberta (sobre robòtica) creativa!
 

Créixer amb robots, el grup de robòtica educativa de la Xarxa Punt TIC, tanca l'any amb una trobada oberta. Serà el 23 de desembre, a les 10.00 hores, a l'Ateneu de Fabricació de la Fàbrica del Sol. Aquesta serà la tercera trobada. Les dues anteriors es van fer el desembre 2015 i el passat estiu.

 
 
S`ofereixen 10.000 beques per aprendre a programar amb Android
 
S'ofereixen 10.000 beques per aprendre a programar amb Android
 

Les beques són per als cursos de desenvolupament amb Android de nivell d'introducció (no es requereixen coneixements previs) i de nivell intermedi (cal un any d'experiència programant). La sol·licitud es pot realitzar fins al 18 de desembre.

 
 
Technovation 2017 busca mentores
 
Technovation 2017 busca mentores
 

A través d'aquest programa grups de noies es formen en emprenedoria i tecnologia i desenvolupen una aplicació mòbil que millori la seva comunitat. Per fer-ho, els calen persones expertes que les acompanyin en el procés. Technovation 2017 fa una crida per aconseguir persones voluntàries que vulguin ser mentores.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Oportunitats empresarials de la Open Innovation a Girona Emprèn

Càpsules sobre SEO, vídeo màrqueting i open innovation, a Girona Emprèn

Aquest mes de desembre Girona Emprèn acull diferents activitats adreçades a persones emprenedores i a petites empreses. D'una banda, ofereix dues càpsules TIC, una sobre SEO i l'altra sobre vídeo màrqueting. D'una altra banda, segueix amb les sessions del cicle sobre noves tendències i empresa.L`Òmnia de la Fundació Akwaba projecta el film `Cobardes`, sobre assetjament ente iguals

L'Òmnia de la Fundació Akwaba projecta el film "Cobardes", sobre assetjament ente iguals

El bullying afecta actualment un 7,6% d'estudiants d'entre 12 i 16 anys, i arriba a àrees i sectors socials com ara els àmbits de lleure. Per aquest motiu, l'Òmnia de la Fundació Akawba, a l'Hospitalet de Llobregat, va organitzar un cinefòrum amb la pel·lícula "Cobardes".Imatge de la trobada YeP a Barcelona

El projecte YeP avança i assoleix noves fites

Vuit joves són els representants del projecte YeP (Youth e-Perspectives of Migration) a Catalunya. Recentment han organitzat un acte a la ciutat de Barcelona per tal de fer difusió de les seves idees i experiències i, al mateix temps, debatre amb experts i interesants en relació a la crisi dels refugiats.Taller sobre tràmits electrònics, a Can Muntanyola

Taller sobre tràmits electrònics, a Can Muntanyola

El Punt TIC Can Muntanyola de Granollers acull dijous 15 de desembre, de 9.30 a 11.00 hores, un taller sobre com tramitar electrònicament amb l'Ajuntament de Granollers. S'hi presentarà la nova oficina virtual, on es realitzen tots els tràmits que antigament es realitzaven a l'Oficina d'atenció al ciutadà (OAC). 
 
NOTÍCIES
 

FemTalent Fòrum, guardeu la data: 20 de gener de 2017

Inscripcions obertes al fem.Talent Fòrum 2017

La Xarxa de Parcs Científics i Tecnològics de Catalunya (XPCAT) i la Coordinadora d’Associacions de fem.Talent han anunciat la data per al proper femTalent Fòrum: 20 de gener de 2017, a Barcelona. Se centrarà en "Emprenedoria, tecnologia i finançament en femení".

 
 
 
AGENDA
 
 
12x12 Congress
15 de desembre, Auditori Imagina, Barcelona [+info]
iFest
20 de desembre, Cúpula Las Arenas, Barcelona [+info]
La tecnologia a l'aula: Enemics o aliats?
22 de desembre, Ateneu Barcelonès, Barcelona [+info]
II Congrés de Govern Digital
Del 25 al 26 de gener, Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC