Setmanari Punt TIC - núm. 630

Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 
Punt TIC

Setmanari Punt TIC
28 de novembre - núm. 630

 
 
#WomanLiderTIC
 
#WomanLiderTIC, una jornada amb un alt impacte
 

Més de 200 assistents, més de 1.200 tuits, 6 hores d'streaming, 21 ponents, més de 90 notícies publicades... la jornada internacional #WomanLiderTIC, duta a terme el 17 de novembre, tanca la seva segona edició amb un alt impacte. Mostrar el talent de les dones, compartir la visió sobre les tendències del sector TIC i establir estratègies per empoderar les dones en l'àmbit professional, han estat els principals objectius de la jornada.

 
 
WomanLiderTIC 2016
 
Vídeo resum de #WomanLiderTIC, amb entrevistes!
 

Les Jornades Internacionals de Dones Liderant les TIC han tornat a convertir-se en un espai on visibilitzar el paper de les dones al capdavant d'empreses i projectes de l'àmbit tecnològic. Una trobada, organitzada per Dones en Xarxa, on les participants van compartir les seves experiències, reptes i dificultats en la seva trajectòria professional a un sector on sovint pateixen del que es coneix com a "sostre de vidre".

 
 
3a Setmana de la co-innovació
 
El Baix Llobregat acull la 3a Setmana de la co-innovació
 

La Setmana de la co-innovació és un esdeveniment anual que vol reunir les organitzacions amb i sense ànim de lucre, les persones emprenedores i el públic en general durant una setmana de diàleg i interacció per aconseguir aflorar iniciatives innovadores. La seva tercera edició tindrà lloc del 28 de novembre al 2 de desembre, a diverses localitzacions del Baix Llobregat.

 
 
 
 
LA XARXA
 

La Internet de les coses (IoT) en el model de negoci

Conferència sobre La Internet de les coses i el model de negoci, a Girona

Girona Emprèn organitza un cicle que se centrarà en les noves oportunitats de negoci que genera la irrupció del Big Data, la Internet de les coses (IoT), la Open Innovation i les noves tecnologies. La segona sessió, sobre IoT, tindrà lloc aquest dijous 1 de desembre, a les 18.00 hores.Taller de fotografia

Els Òmnia il·lustrant la realitat de L'Hospitalet de Llobregat

L’alumnat del taller Projecte fotogràfic de l'Òmnia Sant Feliu-Sant Ildefons s’ha sumat a "Postals de L’Hospitalet", una iniciativa que neix de diversos Òmnia amb l’objectiu d’il·lustrar la realitat de la nostra ciutat.Han volgut, així, compartir l’experiència i fer-se partícips d’un projecte que compta amb una recepta d’èxit: fotografia, creativitat, treball comunitari i aprenentatge TIC. 
 
NOTÍCIES
 

Fotografía de la taula: Indústria i necessitats socials: més lluny o més a prop?

m4socialDay: les TIC x la inclusió social a debat

La relació amb les tecnologies mòbils i l’àmbit social ha estat analitzada i, sobretot, promoguda, al llarg d’aquest primer "m4socialDay" que s’ha celebrat el 24 de novembre, a l’auditori de Barcelona Activa.

 

Imatge de l`article ¿Cómo crear una comunidad?

Com crear una comunitat de coworking?

Un espai de coworking genera una comunitat de coworkers o una comunitat de coworkers genera un espai de coworking? Un article de Coworking Spain intenta donar resposta a aquesta pregunta.

 

Guanyadors dels Premis PortalProgramas 2016

PortalProgramas premia els millors projectes de software lliure 2016

Ja es coneixen els guanyadors de la vuitena edició dels Premis PortalProgramas al Programari Lliure. Hi ha hagut 75 nominats i s'han rebut 2498 vots en el procés de votació popular.

 

Premis a projectes innovadors per a la qualitat democràtica 2017

Premis a projectes innovadors per a la qualitat democràtica 2017

L'Ajuntament de Barcelona oferirà finançament a projectes que proposin innovacions destacades en el camp de la participació i la democràcia activa. S'hi poden presentar sol·licituds fins al 15 de desembre de 2016.

 
 
 
AGENDA
 
 
Taller-debat "Identitats de gènere a les xarxes: riscos i potencialitats"
28 de novembre, Campus Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra, Barcelona [+info]
Jornada sobre Innovació Social, Digital i Responsable
30 de novembre, Citilab-Cornellà, Cornellà de Llobregat [+info]
Cerimònia de lliurament de premis dels Premis Europeus Ada
8 de desembre, The Square Brussels - Panoramic Hall, Brussel·les [+info]
12x12 Congress
15 de desembre, Auditori Imagina, Barcelona [+info]
iFest
20 de desembre, Cúpula Las Arenas, Barcelona [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC