Setmanari Punt TIC - núm. 628

Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 
Punt TIC

Setmanari Punt TIC
14 de novembre - núm. 628

 
 
ACTIC al Punt TIC de Tremp
 
El SOC busca formador/a per a un curs ACTIC
 

El Servei d'Ocupació de Catalunya necessita cobrir una plaça de formador/a expert/a per a un curs de preparació a l'ACTIC. Cal que tingui el certificat ACTIC de nivell avançat i el nivell B de català. S'ofereix un contracte d'obra i servei, de 122 hores, amb horari de matí de dilluns a divendres. La persona seleccionada s'encarregarà de preparar i impartir un curs de preparació a l'ACTIC, a Barcelona.

 
 
#WomanLiderTIC 2016
 
El talent i el lideratge femení es donen cita a #WomanLiderTIC
 

Recordeu que aquest dijous, 17 de novembre, tornen les Jornades #WomanLiderTIC. Altes empresàries, joves promeses, creadores de start-ups: talent de totes les edats es trobaran en aquestes jornades, per posar en comú les estratègies del present per a conquerir el futur. Aquí tens el "tràiler" de l'esdeveniment. Pots consultar el programa i encara ets a temps d'inscriure-t'hi!

 
 
Jornada anual Òmnia
 
La gestió de les emocions com a mètode preventiu del "bullying"
 

La jornada anual de la Xarxa Òmnia 2016, celebrada el passat 28 d'octubre i organitzada per la Direcció General d'Acció Cívica i Comunitària (DGACC), ha acostat al col·lectiu de persones dinamitzadores la percepció de les emocions i la seva gestió adequada com a mètode de prevenció de l'assetjament entre iguals i el ciberassetjament.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Xerrada sobre Big Data, dins el cicle de noves tendències i empresa de Girona Emprèn

Cicle sobre noves tendències i empresa, a Girona

Girona Emprèn organitza aquest cicle que se centrarà en les noves oportunitats de negoci que genera la irrupció del Big Data, la Internet de les coses (IoT), la Open Innovation i les noves tecnologies. Seran quatre sessions, que es realitzaran entre el 24 de novembre de 2016 i el 12 de gener de 2017.Participants de l`Òmnia EMFO de Mollet expliquen la seva experiència a la ràdio

Participants de l'Òmnia EMFO de Mollet expliquen la seva experiència a la ràdio

Aquest mes de novembre es reeditarà el curs d'inserció laboral a l'Òmnia de Mollet del Vallès adreçat a persones amb un baix nivell de domini d'internet i de l'ordinador. Per donar-lo a conèixer alguns participants han anat a la ràdio de la ciutat.Taller de robòtica Vallsgenera

Taller de robòtica en família, a Valls

Avui, 14 de novembre, a le s17.30 hores, l'Òmnia Vallsgenera organitza un taller de robòtica educativa per a famílies amb infants menors de 10 anys. El taller anirà a càrrec del professor d'enginyeria electrònica, elèctrica i automàtica de la URV, Albert Oller.Fotograma d`un vídeo sobre ús de telèfons intel·ligents per a gent gran

Formació sobre smartphones per a gent gran, a l'e-centre Tremp

Els mòbils no tindran secrets per als alumnes majors de 55 anys del Punt TIC e-centre Tremp. A finals de novembre, s'hi realitzaran els tallers "Com funciona el teu telèfon intel·ligent" i "Comunicació a través del mòbil: App's i WhatsApp". 
 
NOTÍCIES
 

Logotip del concurs Webs al punt .cat

Oberta la inscripció de la setena edició del concurs Webs al punt .cat

El certamen, organitzat per la Fundació puntCAT, anima a alumnes d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior a crear llocs web en català. S'hi ha de participar en grups i el període d'inscripció romandrà obert fins al 31 de gener de 2017.

 

II Congrés Govern Digital

Call for papers per al II Congrés Govern Digital

El II Congrés Govern Digital tindrà lloc el 25 i 26 de gener de 2017. Ara busca ponències sobre els quatre eixos temàtiques de l'esdeveniment: Govern Obert, Administració digital, Empresa i Gestió intel·ligent del territori.

 

Coworking

Espanya, tercera potencia mundial en espais de coworking

Després dels Estats Units i Alemanya, Espanya és l'estat amb més espais de treball compartir. En té al voltant de 1.000 coworkings, el 50% a Barcelona i Madrid. Són dades de l'Enquesta sobre l'Estat de Coworking a Espanya 2015.

 

WSIS Prizes 2017

WSIS busca projectes que aprofiten el poder de les TIC per al desenvolupament

World Summit on the Information Society (WSIS) convoca una altra edició dels seus premis. S'hi poden presentar projectes fins al 15 de febrer de 2017.

 
 
 
AGENDA
 
 
Smart City Expo World Congress 2016
Del 15 al 17 de novembre, Fira de Barcelona [+info]
#WomanLiderTIC 2016
17 de novembre, Mobile World Centre, Barcelona [+info]
Aspectes legals per a gestors de coworking
21 de novembre, Alpha Espai, Barcelona [+info]
m4Social Day: Les TIC x la inclusió social
24 de novembre, Barcelona Activa [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC