Setmanari Punt TIC - núm. 627

Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 
Punt TIC

Setmanari Punt TIC
07 de novembre - núm. 627

 
 
Susana Finquelievich
 
Finquelievich: "Calen ciutadans intel·ligents conscients dels seus drets i necessitats"
 

Susana Finquelievich és arquitecta i sociòloga i ha estat una de les ponents de la jornada èTIC. Hem aprofitat per parlar amb ella de la transformació del concepte de ciutat des dels anys 90, a través de les variants ciutat digital, ciutat intel·ligent i ciutat del coneixement.

 
 
Conferència Europa a l`era digital
 
Declaració de Bratislava: Les competències digitals marcant la diferència
 

Representants de governs, indústria, acadèmics, ONG i altres actors clau de tot Europa fan una crida als estats membres i a la Comissió Europea per unir forces i treballar conjuntament contra l'escletxa d'habilitats digitals i per apoderar la ciutadania. 

 
 
Future Makers Awards
 
Liberty Global busca els i les "makers" del futur
 

Els Premis Makers del Futur (Future Makers Awards) busquen solucions digitals que responguin als reptes més urgents de la societat. Es van presentar durant l'Europe Code Week i s'adrecen a joves d’entre 10 i 17 anys. El termini per participar-hi acaba l’1 de desembre.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Formacions de novembre als Punt TIC de Sant Feliu

Novembre, quin bonic mes… per formar-te digitalment!

Com diu el nostre particular refranyer: novembre, quin bonic mes, que comença amb Tots Sants i acaba amb molts coneixements d’Internet! Així presenten els Punt TIC Palau Falguera i Torre del Roser de Sant Feliu els seus cursos per a aquest mes.Tallers de tardor a l`Òmnia PES La Mina

Nova proposta formativa de PES La Mina, ara amb tallers específics mensuals

L'Òmnia PES La Mina ha començat el curs 2016-2017 amb una nova redistribució dels tallers i un nou format de cursos per a la tardor. D'aquesta manera, el Punt vol donar resposta a necessitats i interessos concrets dels veïns i veïnes.ÒmniaKids amb el Restaurant Arbeletxe

La cuina i els hàbits saludables, a l'ÒmniaKids

El Restaurant Arbeletxe de La Seu d'Urgell col·laborarà durant aquest curs amb el projecte ÒmniaKids. Els dos xefs del restaurant treballaran l'alimentació, el consum i els hàbits saludables amb els infants. Aquestes sessions es combinaran amb les sessions TIC que ja es feien en aquest projecte de l'Òmnia de la Seu.Cartell del 17è Mercat d`intercanvi de Collblanc - La Torrassa

L'Òmnia JIS-Arrels segueix promocionant l'intercanvi de béns

Dissabte 12 de novembre, els usuaris/àries i dinamitzadors/ores de l'Òmnia JIS-Arrels tenen una cita per intercanviar béns, objectes i coneixements al Mercat d'Intercanvi, que se celebrarà a la plaça Espanyola de la Torrassa. El punt porta anys col·laborant amb aquesta iniciativa, tot ajudant amb la comunicació. 
 
NOTÍCIES
 

LittleBits

Fabricació digital per a tota la família al Convent de Sant Agustí

El Centre Cívic Convent de Sant Agustí de Barcelona ofereix tallers d'impressió 3D, robòtica, mecànica... tant per a joves com per a adults. També hi ha alguns específics per a famílies.

 

Fotograma del vídeo

Resignifica casa teva, treballa des d'un coworking

Diversos espais de coworking han col·laborat per llançar la campanya "Resignifica casa teva", amb la voluntat de reivindicar el coworking com una alternativa a treballar des de casa.

 

Premi 12x12 Dona TIC

Premis 12x12 Dona TIC: busquem a dones referents en l'àmbit TIC!

Pretén reconèixer el paper fonamental de les dones en el món professional, empresarial i acadèmic de l’àmbit de les TIC. Les candidates poden ser presentades per qualsevol persona o institució a través d'aquest formulari fins al 15 de novembre.

 
 
 
AGENDA
 
 
Barcelona Tech Experience
10 de novembre, Antiga Fàbrica Estrella Damm, Barcelona [+info]
Tech Demo Day 2016
10 de novembre, Campus La Salle-URL, Barcelona [+info]
TEDxGràcia: Beats of Life
12 de novembre, Teatre Lluïsos de Gràcia, Barcelona [+info]
Taller de "Stop Motion"
Del 17 de novembre a l'1 de desembre, Centre Cívic Convent de Sant Agustí, Barcelona [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC