Setmanari Punt TIC - núm. 625

Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 
Punt TIC

Setmanari Punt TIC
24 d'octubre - núm. 625

 
 
Jornades Internacionals de Dones Liderant les TIC
 
Reserva't el 17/11 per a #WomanLiderTIC
 

Les segones Jornades Internacionals de Dones Liderant les TIC (#WomanLiderTIC) arriben a Barcelona per revolucionar el sector de les TIC des de l’apoderament de les dones. Tindran lloc al Mobile World Centre, Barcelona. La inscripció ja és oberta!

 
 
#èTIC
 
Jornada #èTIC tuit a tuit
 

El passat dilluns 17 d'octubre va tenir lloc a l'Antiga Fàbrica Damm la II Jornada #èTIC. El debat entre l'ètica i la tecnologia estava centrat al voltant de La transformació de les ciutats a l’era digital. Us oferim el recull dels tuits, imatges i impressions dels assistents.

 
 
Formació de formadors: Scratch
 
Encara et pots sumar al curs d'Scratch
 

La Xarxa Punt TIC ofereix als seus professionals una formació semipresencial intensiva sobre Scratch i les seves possibilitats en entorns educatius. El curs va començar divendres passat, però encara s'hi poden afegir més participants. Si t'interessa, afanya't!

 
 
 
 
LA XARXA
 

Itinerari emprenedoria: Promociona el teu negoci a les xarxes socials

Itinerari emprenedoria: Promociona el teu negoci a les xarxes socials

El Punt TIC Can Muntanyola de Granollers ofereix a persones emprenedores un curs sobre xarxes socials, per tal que puguin impulsar el seu negoci i les vendes. La formació es realitzarà del 26 d'octubre al 16 de desembre.Formació a la Biblioteca Roca Umbert de Granollers

Formació digital setembre-desembre, a les biblioteques de Granollers

Les biblioteques Roca Umbert i Can Pedrals de Granollers estan desenvolupant el seu programa formatiu d'aquest semestres. Alguns cursos ja han començat, però d'altres començaran a finals d'octubre i principis de novembre. 
 
NOTÍCIES
 

Technovation 2017

Les noies que vulguin crear apps per millorar la seva comunitat ja poden inscriure's a Technovation 2017

Des de 2010, més de 10.000 nenes de 78 països han participat en aquest programa d'emprenedoria i tecnologia. Ara és oberta la inscripció per a Technovation 2017.

 

Competències digitals

La Comissió Europea busca projectes que promoguin les competències digitals

La Comissió Europea convoca el premi European Digital Skills Award 2016, amb l'objectiu de celebrar els projectes més destacats que desenvolupen les competències digitals dels europeus i europees per al treball, l'educació i la vida en general. S'hi pot participar fins al 30 d'octubre.

 

25 dones que treballen la robòtica que cal que coneguis

25 dones que treballen la robòtica que cal que coneguis

Aquest és el quart any en què la plataforma Robohub publica un llistat de 25 dones que treballen en la investigació, desenvolupament i comercialització de la robòtica. Això fa 100 dones que han estat destacades fins a la data i la idea és seguir amb la iniciativa els propers anys.

 

Els Premis Europeus Ada busquen noies i dones TIC

Els Premis Europeus Ada busquen noies i dones TIC

Organitzats en record d'Ada Lovelace, la primera programadora de la història, els European Ada Awards 2016 han ampliat el termini per participar-hi fins al 28 d'octubre. Busquen noies, dones i organitzacions que hagin tingut un impacte digital aquest any.

 
 
 
AGENDA
 
 

[+info]
Col·loqui: Dades i universitat del futur
7 de novembre, Col·legi de Periodistes de Catalunya, Barcelona [+info]
Aspectes legals per a gestors de coworking
21 de novembre, Alpha Espai, Barcelona [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC