Setmanari Punt TIC - núm. 623

Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 
Punt TIC

Setmanari Punt TIC
10 d'octubre - núm. 623

 
 
Jornada #èTIC 2015
 
L'ètica en l'evolució d'Internet, a debat a la Jornada #èTIC
 

L'ètica i la tecnologia van de la mà? Al voltant d'aquesta pregunta va tenir lloc l'any passat la primera edició de la Jornada #èTIC i ara n'arriba la segona. Serà dilluns 17 d'octubre, a l’ Antiga Fàbrica Damm de Barcelona, de 17.15 a 19.30 hores. Ja us hi podeu inscriure! També hi haurà streaming.

 
 
JdIS 2016
 
La Jornada de la Internet Social 2016, en vídeo!
 

Després del recull de l'impacte a les xarxes socials i l'àlbum de fotos, ja tenim el vídeo oficial de la Jornada de la Internet Social 2016! Hi trobareu un recull d'algun dels millors moments de la jornada, que va aplegar més de 125 persones al Mobile World Centre. Ens veurem l'any que ve?

 
 
Jornada de la Internet Social 2016
 
Ja podeu consultar les ponències de la JdIS 2016
 

Seguim repassant la Jornada de la Internet Social del passat 28 de setembre i us facilitem les presentacions que van fer servir els/les ponents. Si voleu aprofundir en els temes que s'hi van tractar no deixeu de revisar les ponències! Les trobareu aquí. També hi podreu mirar el que es va emetre per streaming.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Formacions a l`Alta Ribagorça

Formació en noves tecnologies a l'Alta Ribagorça

En breu el Punt TIC de l'Alta Ribagorça engega el programa de cursos per a aquest semestre. Les formacions van des de l'alfabetització digital, ofimàtica i imatge digital fins a temes específics, com per exemple, l'ajuda a l'obtenció del 1r i 2n nivell d’acreditació de l'ACTIC.TecnoFESC

El Teb participa a la TecnoFESC, l'espai de sobirania tecnològica dins la FESC

Els propers 22 i 23 d'octubre el Teb participarà a la TecnoFESC, l'espai de reflexió sobre la sobirania tecnològica i informàtica dins la cinquena edició de la Fira d'Economia Solidària de Catalunya. La trobada tindrà lloc a l'antiga fàbrica Fabra i Coats. 
 
NOTÍCIES
 

Comerciant utilitzant l`ordinador

Els comerços petits ja no tenen excusa per no estar a Internet

Cap comerç local sense plana web. Aquest sembla ser el propòsit que s'ha marcat la Fundació puntCAT amb la iniciativa Comerçlocal.cat. Aquest programa de capacitació digital s'implementa a la ciutat de Girona del 4 al 18 d'octubre i pretén arribar a tots els racons de parla catalana.

 

Grup de persones fent servir tabletes i mòbils. Imatge de PortalProgramas

Quin programa de software lliure penses que és el millor?

Els Premis PortaProgramas necessiten l'ajuda dels internautes per triar i premiar el millor programari lliure. Fins al 24 d'octubre estarà obert el període de votacions. Participa-hi!

 
 
 
AGENDA
 
 
Jornades Empresarials "Nous Models de Generació de Talent IT" i Networking Empresarial OAE
11 d'octubre, Oficina d'Atenció de les Empreses, Barcelona [+info]
Polis. Ciutats a l'era d'Internet
13 d'octubre, Ateneu Barcelonès, Barcelona [+info]
Lliurament de la 9a edició dels Premis Educaweb
24 de novembre, Petit Palau de la Música Catalana, Barcelona [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC