Setmanari Punt TIC - núm. 622

Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 
Punt TIC

Setmanari Punt TIC
03 d'octubre - núm. 622

 
 
Jornada èTIC
 
No et perdis la nova edició de l'èTIC el 17/10/16
 

El proper 17 d’octubre, a l’ Antiga Fàbrica Damm ens trobarem en motiu de la nova edició de la Jornada èTIC. Serà una trobada de tarda, entre les 17:15 i les 19:30 h. centrada al voltant del “El factor ètic en l’evolució d’Internet”. Revisa el programa i inscriu-te.

 
 
Jornada de la Internet Social
 
Així va ser la Jornada de la Internet Social 2016
 

La Jornada de la Internet social del passat 28 de setembre va omplir la sala amb unes 125 persones. Repassa la jornada al complet amb el recull de les fotografies dels assistents, els seus tuits, els enllaços a les presentacions i, fins i tot, alguns vídeos que es van reproduir durant la jornada. A més et convidem a respondre l'avaluació de la Jornada.

 
 
JdIS 2016
 
Ja tenim l'àlbum de fotos de la Jornada de la Internet Social
 

La Jornada de la Internet Social d'enguany ens ha deixat moltes imatges gravades a la retina de totes les idees, projectes i experiències compartides al Mobile World Centre. Hem pogut recollir algunes d'elles amb la nostra càmera de fotos, esperem que us agradin! Gràcies als que ens vau acompanyar!

 
 
 
 
LA XARXA
 

Xarxa de Telecentres de Tarragona

La Xarxa de Telecentres de Tarragona comença la seva programació de tardor

La Xarxa de Telecentres de Tarragona inicia la seva programació de tardor, amb una àmplia oferta de cursos gratuïts i adreçats a persones empadronades a Tarragona i majors de 18 anys. Per realitzar els tallers avançats, cal realitzar la inscripció de forma online.Artur Coll

Artur Coll: "La Europe Code Week 2016 vol fomentar la programació a les biblioteques"

Artur Coll és mestre i actualment treballa com a assessor tècnic docent a l'Àrea TAC del Departament d'Ensenyament. A més a més, és ambaixador d'Espanya a la Europe Code Week, un esdeveniment d'àmbit europeu que es torna a celebrar del 15 al 23 d'octubre. Coll ens explica en aquesta entrevista totes les novetats d'aquesta quarta edició. 
 
NOTÍCIES
 

Sant Feliu impulsa el 2016 la Xarxa d`Innovació Social i Col·laborativa del Baix Llobregat

Sant Feliu impulsa la Xarxa d'Innovació Social i Col·laborativa del Baix Llobregat

 La Xarxa d'innovació social i col·laborativa (XISC) té com a misió crear una comunitat interrelacionada de persones i agents que aposti per uns valors i unes pràctiques vinculades a una economia social innovadora i solidària al Baix Llobregat. Enguany està impulsada des de Sant Feliu de Llobregat. L'objectiu de la XISC el 2016 és passar a l'acció i posar en valor tots els actors de l'emprenedoria social i solidària del Baix Llobregat.

 

Mobile Explorer Club

El MWC estrenarà el YoMo, un espai per fomentar les disciplines STEAM

Artur Coll és mestre i actualment treballa com a assessor tècnic docent a l'Àrea TAC del Departament d'Ensenyament. A més a més, és ambaixador d'Espanya a la Europe Code Week, un esdeveniment d'àmbit europeu que es torna a celebrar del 15 al 23 d'octubre.

 
 
 
AGENDA
 
 
Jornada TIC i joves. Reptes per a la inclusió
6 d'octubre, Torre Barrina, L'Hospitalet de Llobregat [+info]
I Jornada STEM a l'espai
8 d'octubre, Escola d’Enginyeria de Telecomunicació i Aeroespacial de Castelldefels [+info]
Jornades Empresarials "Nous Models de Generació de Talent IT" i Networking Empresarial OAE
11 d'octubre, Oficina d'Atenció de les Empreses, Barcelona [+info]
12X12 Tardor. La Computació Quàntica
19 d'octubre, Mobile World Centre, Barcelona [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC