Setmanari Punt TIC - núm. 621

Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 
Punt TIC

Setmanari Punt TIC
26 de setembre - núm. 621

 
 
TEAC 2016
 
Ja podeu consultar el programa de la TEAC 2016
 

Compte enrera per la TEAC 2016! Per vuitè any consecutiu Telecentre Europe (TEAC) organitza la seva conferència anual TEAC 2016. Enguany la trobada es celebra del 6 al 8 d'octubre a Gant (Bèlgica) sota el lema "Habilitats Digitals per al treball del futur". El programa d'activitats ja està disponible!

 
 
JdIS 2015
 
Última oportunitat! El 28/9 ens veiem a la Jornada de la Internet Social!
 

El proper 28 de setembre serà la Jornada de la Internet Social 2016, la trobada anual de dinamitzadors/es i professionals TIC vinculats al projecte de la Xarxa Punt TIC. Aquest any centrem la JdIS en les noves eines, oportunitats i estratègies per a la innovació al món digital i al món del treball. Us hi esperem aquest dimecres!!!

 
 
Catalunya Coworking Day
 
Arriba la segona edició del Catalunya Coworking Day!
 

El proper 30 de setembre, l'associació d'espais de coworking de Catalunya, COWOCAT, acull el Coworking Day de Catalunya 2016. Es tracta d'una trobada que vol analitzar l'impacte del coworking com a eina de dinamització econòmica i territorial i reflexionar entorn a les tendències de futur d'aquesta nova forma de treball.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Programació de tardor Sant Vicenç dels Horts

El Punt Òmnia de Sant Vicenç dels Horts es proposa donar a conèixer l'entorn en la seva programació de tardor 2016

El Punt Òmnia de Sant Vicenç dels Horts ha tornat de les vacances d'estiu amb una nova proposta: facilitar informació i coneixement sobre recursos del barri de Sant Josep, on s'hi troba el Punt, als usuaris assistents.Academia de Telecentros

Èxit de la formació per a dinamitzadors TIC de la Fundación Esplai

Gairebé 750 persones s'han format durant el 2016 en els cursos de l'Academia de Telecentros. Es tracta d'un projecte formatiu online promogut per la Fundación Esplai que fomenta l'aprenentatge continuat entre els dinamitzadors i dinamitzadores d'espais tecnològics sobre TIC, voluntariat i educació. 
 
NOTÍCIES
 

Ciberseguretat

Falten 1,5 milions d'experts en seguretat per als propers 3 anys

El mercat laboral demandarà 2,5 milions de professionals de ciberseguretat durant els propers tres anys mentre que només hi haurà un milió de candidats disponibles i aptes per desenvolupar aquesta feina. Són dades de l'informe "Com protegir a la teva empresa en un mercat escàs de talent" el·laborat per Experis, companyia de selecció de personal vinculada a Manpower.

 

1r Fòrum d`Inversió Cat Sud

L'emprenedoria de les Terres de l'Ebre i el Camp de Tarragona es dona cita al 1r Fòrum d'Inversió CAT SUD

La Diputació de Tarragona, l’Ajuntament de Tarragona, l’Ajuntament de Reus i ACCIÓ impulsen de manera conjunta, per primer cop, el 1r Fòrum d'Inversió CAT SUD, adreçat a iniciatives empresarials de les Terres de l'Ebre i el Camp de Tarragona. Els projectes interessats tenen fins el 7 d'octubre per a presentar la seva candidatura.

 

Premi 12x12 Dona TIC

Premis 12x12 Dona TIC: busquem a dones referents en l'àmbit TIC!

Segons dades de la Comissió Europea, només el 30% dels prop de 7 milions de persones que treballen en el sector TIC a Europa són dones. Dins del marc del 12×12, iniciativa conjunta de Tertúlia Digital i l’estratègia smartCAT de la Generalitat de Catalunya, i amb la col·laboració de l’Observatori Dona, Empresa i Economia s’ha impulsat la segona edició del premi 12×12 Dona TIC, que pretén reconèixer el paper fonamental de les dones en el món professional, empresarial i acadèmic de l’àmbit de les TIC.

 
 
 
AGENDA
 
 
15a Diada de les Telecomunicacions de Catalunya
29 de setembre, CosmoCaixa, Barcelona [+info]
V Fira d'Economia Social i Solidària de Catalunya: TecnoFESC
Del 21 al 23 d'octubre, Fabra i Coats, Barcelona [+info]
Curs "Crea el teu espai web amb un gestor de continguts"
Del 29 de juny al 29 de juliol [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC