Setmanari Punt TIC - núm. 617

Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 
Punt TIC

Setmanari Punt TIC
29 d'agost - núm. 617

 
 
Punt TIC
 
Tornada de les vacances!
 

Esperem que hàgiu passat unes bones vacances i vingueu amb les piles carregades per entomar la nova temporada que comença. Des de Punt TIC estem preparats per compartir amb vosaltres aquests mesos que venen per davant amb propostes com la Jornada de dinamització de la Internet Social, WomanliderTIC, Robòtica educativa... i tot allò que pugui ser del vostre interès..

 
 
Jornada de dinamització de la Internet Social
 
Jornada de dinamització de la Internet Social 2016
 

Ja pots conèixer quin serà el programa de la Jornada de Dinamització de la Internet Social 2016 #jdis del 28 de setembre. Parlarem d'estratègies pel foment de l’ocupabilitat de la joventut, nous paradigmes de l’economia de la col·laboració i l’intercanvi i sobre dissenyar i programar el futur professional. Descobreix més informació sobre la jornada al web i Insciu-t'hi! 

 
 
Recomana el Setmanari Punt TIC
 
Recomana el butlletí
 

Cada setmana arribem a la teva bústia amb les novetats de la xarxa Punt TIC i també amb notícies destacades del sector i propostes que poden ser del teu interès. Si coneixes a algú a qui també li pugui interessar aquesta informació recomana'ls la subscripció al Setmanari Punt TIC. Només cal que introduiu el correu electrònic al formulari que trobareu a disposició.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Publica a Punt TIC

Publica la teva informació

Explica'ns en primera persona quines activitats i propostes teniu al vostre punt TIC. Per fer-ho entra a la web de Punt TIC amb el teu usuari i contrasenya (si no el recordes) i clica a l'enllaç d'afegir contingut que trobaràs al teu perfil. Omple els camps disponibles i envia per a la seva publicació. Recorda posar una bona imatge!Punt TIC a les xarxes

Contacte i xarxes socials

Tens algun dubte o consulta? Vols estar al dia del que fem o publiquem? Punt TIC el trobaràs també a Facebook, Twitter, LinkedIn i Youtube. Segueix-nos! I ja saps, que per a qualsevol dubte ens pots escriure per aquests canals o a través del correu electrònic oficina.tecnica@punttic.cat. 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC