Setmanari Punt TIC - núm. 616

Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 
Punt TIC

Setmanari Punt TIC
25 de juliol - núm. 616

 
 
Xarxa Òmnia
 
Nova coordinació a Xarxa Òmnia
 

Arrel dels canvis en l’equip del Servei de Desenvolupament i Cooperació Social, la unitat de coordinació del programa Òmnia està formada per:
Guida Obrador, Cap del Servei de Desenvolupament i Cooperació Social.
M. José Penella, Cap de Secció d’Avaluació i Coordinació de Plans.
C.Laura Marino, tècnica de la Secció d’Avaluació i Coordinació de Plans.

 
 
Programant una coreografia per al Zowi
 
La 2a Trobada Oberta de Robòtica Creativa
 

Cada cop més centres incorporen activitats relacionades amb projectes de robòtica educativa i programació creativa. Com ho fan? Quines idees i pràctiques hi ha al darrera? El passat divendres 22 de juliol es va trobar un bon grup de dinamitzadors/ores de centres de la Xarxa Punt TIC i afins per debatre aquests temes.

Descobreix tot el que vam compartir!

 
 
T`acompanyem també a l`estiu - Punt TIC
 
T'acompanyem també durant l'estiu
 

Arriba l'estiu i els períodes de vacances de molts punts i dinamitzadors i dinamitzadores, Bones Vacances! Però també és el moment que molts aprofiteu per a organitzar-vos i replantejar les noves temporades, per vosaltres recordeu que l'Oficina Tècnica i de Dinamització estarà durant l'estiu al vostre servei. Ens podeu contactar a través del correu habitual.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Participant del curs en plena sessió formativa

Recerca digital de feina al Punt TIC Vilafranca Virtual

El Punt TIC Vilafranca Virtual del Servei d'Ocupació i Formació de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès ha organitzat durant el mes de juliol dos cursos d'iniciació a les TIC que tenen l'objectiu de proporcionar als usuaris i usuàries del Club de la Feina eines útils per a un procés de recerca de feina efectiu. Es realitzen diferents nivells per adaptar-se a totes les necessitats possibles.tallers robòtica Sanfeliu Santildefons

La robòtica, una eina educativa i de joc

A través del servei de prèstec, Sanfeliu Sant Ildefons han realitzat una activitat de robòtica en el marc del projecte Junts amb l’objectiu de descobrir noves vocacions científiques i tecnològiques entre els nostres infants. La iniciativa treballa per projectes i amb una proposta fàcil i intuïtiva, per endinsar-se en el món de la robòtica mitjançant el disseny i muntatge de robots.3 happy tigers

"3 Happy Tigers", convidats al SPIN2016

Spin és l'esdeveniment més gran d'emprenedoria universitària iberoamericana i es celebrarà a Santiago de Compostela del 29/09 a l'1/10. El programa Yuzz ha seleccionat a 15 projectes per a participar-hi i "3 Happy Tigers" de Yuzz Sant Feliu ha estat un dels seleccionats.Fotografia dels participants

YeP (Youth e-Perspectives of Migration) es troba a Croàcia

8 joves i dos educadors del punt TIC-Òmnia El Teb, del barri barceloní del Raval, formen l'equip català del projecte YeP que acaba de trobar-se a Croàcia, amb participants d'altres països, amb l'objectiu de realitzar una acció formativa presencial que posa el focus en com el jovent pot analitzar de forma crítica la realitat i expressar el seu punt de vista. 
 
NOTÍCIES
 

Jornada 12x12 Dones i TIC, presidida per Neus Munté

Jornada 12 x 12 Dones i TIC: Les TIC necessiten més dones

El passat dia 7 de juliol va tenir lloc la Jornada 12 x 12 Dones i TIC al Palau de la Generalitat de Catalunya. L'acte va ser presidit per la Consellera de la Presidència, Neus Munté. En l'acte es va posar de rellevància la voluntat del Govern de potenciar i impulsar la presència femenina en un sector TIC que es troba en ple creixement. També va servir per presentar Segona edició dels premis 12x12 DonaTIC.

 
 
 
AGENDA
 
 
6es Jornades R+D+I TIC Salut i Social 2016
Del 29 al 30 de setembre, Edifici El Sucre, Vic [+info]
Curs Instal·lacions Elèctriques i Domòtiques en Habitatges
Del 3 d'octubre al 16 de juny [+info]
Postgrau en Digital Learning i Experiències d'Aprenentatge Emergent
Del 10 de novembre al 15 de juliol [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC