Setmanari Punt TIC - núm. 615

Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 
Punt TIC

Setmanari Punt TIC
18 de juliol - núm. 615

 
 
Agents Territorials d`Innovació Social Digital
 
Què és la innovació social digital? Els i les expertes responen
 

Nova entrega d'entrevistes sobre el concepte d'Innovació Social Digital realitzades durant primera Reunió d'Agents Territorials d'Innovació Social Digital on es va explicar l'Estratègia de recerca i innovació per a l’especialització intel·ligent de Catalunya promoguda des de la Generalitat.

 
 
Presentació projectes de Garantía Juvenil
 
Garantia Juvenil, una oportunitat de futur per als i les joves
 

Reportatge d'una de les moltes iniciatives que s'estan duent a terme al territori dins dels programes de Garantia Juvenil , que és una iniciativa de la Unió Europea per reduir l’atur juvenil: una formació de 192 hores al voltant de la programació i el codi, impartida per la Fundación Esplai.

 
 
Call for papers JdIS
 
Busquem propostes per la Jornada de la Internet Social 2016!
 

La Jornada de la Internet Social 2016 tindrà lloc el proper 28 de setembre i et necessitem! Des de l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC busquem experiències i bones pràctiques que vulguis compartir amb els teus i les teves companyes. El termini per enviar propostes finalitza el 20 de juliol.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Guanyadors del yuzz 2016

Entrevista a Alan Alguacil guanyador de Yuzz Sant Feliu

Alan Alguacil ha estat el guanyador de l'edició Yuzz Sant Feliu 2016 amb el seu projecte Celsius i com a guanyador viatjarà a Silicon Valley. Llegeix l'entrevista on ens explica de primera ma les seves impressions sobre el programa Yuzz, en què consisteix el seu projecte i que espera del seu viatge a Silincon Valley.Robòtica Educativa a l`Òmnia Campclar de Tarragona

Robòtica Educativa a l'Òmnia Campclar de Tarragona

L'Òmnia de Campclar està treballant amb els seus participants activitats de robòtica educativa! En aquest vídeo podeu veure a nens i nenes en el procès de muntatge de robots Ollo Bug. A més, van dissenyar circuits de seguiment amb sensors i van organitzar batalles de robots, on els veureu d'allò més emocionats! 
 
NOTÍCIES
 

Premis Ruralapps 2016

Oberta la convocatòria dels Premis Ruralapps 2016

El Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat de Catalunya impulsa la 3a edició dels Premis Ruralapps 2016, una convocatòria que té per finalitat poder conèixer les aplicacions mòbils que es realitzen orientades al sector i promoure la innovació tecnològica i el desenvolupament de noves apps.

 
 
 
AGENDA
 
 
Sessió informativa del programa Enfoca't (Lleida)
18 de juliol, Centre de Recursos Juvenils de l'Ajuntament de Lleida [+info]
Identitat digital: quan tot és al núvol
18 de juliol, Auditori PIMEC, Barcelona [+info]
III Festival de Mapping de Girona
Del 22 al 24 de juliol, Girona Ciutat (diversos punts) [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC