Setmanari Punt TIC - núm. 612

Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 
Punt TIC

Setmanari Punt TIC
27 de juny - núm. 612

 
 
II Trobada Robòtica Creativa
 
Vols venir a la II Trobada Oberta de Robòtica Creativa?
 

L’estiu és l’època de descansar, desconnectar, prendre’s les coses amb un altre ritme, i sobretot, de gaudir. Amb aquest esperit, ens retrobem amb una nova Trobada oberta sobre Robòtica Creativa el proper 22 de juliol. Les inscripcions ja estan obertes. Farem quatre tallers projectes i els farem jugant!

 
 
Jornades 2.0: economies col·laboratives
 
"L'expansió de l'economia col·laborativa. Noves formes de fer negoci"
 

El punt TIC-Òmnia de Valls tanca el seu cicle de Jornades 2.0 amb la xerrada "L'expansió de l'economia col·laborativa. Noves formes de fer negoci". En aquesta ocasió la trobada s'emmarca dins dels Dimarts Emprenedors organitzats per la Universitat Rovira i Virgili.

 
 
Aula virtual del curs Seguretat i TIC
 
MOOC: TIC sense riscos – curs gratuït per a professionals Punt TIC
 

Aquesta formació gratuïta neix de la voluntat del Centre Internet Segura i de la Xarxa Punt TIC i es dirigeix a professionals de la Xarxa Punt TIC. Comença el 4 de juliol i finalitza el 26 de juliol i per a questa primera edició (beta) les places estan limitades a 40.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Punt TIC-Òmnia Constantí

El Punt TIC-Òmnia Centcelles a la Fira Multisectorial Constantí

Entre el 6 i el 8 de maig, l'Associació de Veïns Centcelles i el Punt Òmnia Centcelles del municipi de Constantí van participar amb un estand propi a la Fira de Constantí, en la qual s'hi han celebrat una pila d'activitats.Òmnia Estiu PES La Mina

Gaudeix de l'estiu 2016 a l'Òmnia del PES La Mina

El punt TIC-Òmnia del PES La Mina, a Sant Adrià del Besòs, ha preparat una programació d'estiu molt especial. La robòtica i la programació seran les principals activitats que es desenvoluparan fins a finals de juliol.Curs robòtica Martí Codolar

Voleu aprendre a programar i construir robots amb l'Òmnia de Martí Codolar?

Si tens entre 16 i 21 anys i vols iniciar-te en el món de la robòtica i la programació, estàs d'enhorabona! El punt TIC-Òmnia del Centre Juvenil Martí Codolar t'ofereix una formació totalment gratuïta per a que aprenguis a programar robots des del primer dia de manera molt fàcil i entretinguda.#Ohpalafrugell

Palafrugell promou la participació juvenil amb la campanya #ohPalafrugell

#ohPalafrugell és el nom de la campanya impulsada des de l'Ajuntament de Palafrugell i el Punt TIC-Òmnia de Can Genís per motivar la participació dels joves en les decisions de política local de Palafrugell a través d'Instagram, i l'ús de l’etiqueta #ohPalafrugell en les publicacions. 
 
NOTÍCIES
 

Baròmetre de la innovació 2015

Acció publica els resultats del Baròmetre de la Innovació a Catalunya 2015

El departament d'ACCIÓ ha fet públiques les principals conclusions i resultats del Baròmetre de la Innovació, que recull informació estadística sobre les activitats d'R+D i innovació que han desenvolupat les empreses catalanes el 2015.

 

Coworking Europe 2016

La Coworking Europe Conference 2016 ja té data i lloc

La Coworking Europe Conference 2016, la trobada europea de gestors d'espais de coworking, ja té data i lloc. Serà els dies 28, 29 i 30 de novembre a Brusel·les (Bèlgica).

 

TEAC 2016

Vols saber de què parlarem a la Conferència Anual de Telecentre Europe?

Per vuitè any Telecentre Europe (TEAC) organitza la seva conferència anual. Enguany la trobada es celebra del 6 al 8 d'octubre a Gant (Bèlgica) sota el lema "Habilitats Digitals per al treball del futur".

 
 
 
AGENDA
 
 
Generacions de Futur per a les TIC
28 de juny, Palau Macaya, Barcelona [+info]
Gamelab 2016
Del 29 de juny al 1 de juliol, Hotel Esperia Tower, L'Hospitalet de Llobregat [+info]
Digital DIY Community Day Barcelona
6 de juliol, Cibernàrium, Edifici MediaTIC, Barcelona [+info]
European Young Innovators Unconvention
Del 10 al 11 d'octubre, Parlament Europeu, Brusel·les [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC