Setmanari Punt TIC - núm. 611

Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 
Punt TIC

Setmanari Punt TIC
20 de juny - núm. 611

 
 
Moment del webinar amb Marta Massagué i Ricard Faura
 
Webinar: Marta Massaguè parla de Garantia Juvenil a Catalunya
 

Ponència a través de webinar, a càrrec de la Sra. Marta Massagué, responsable del servei d'atenció i suport als joves a l'àrea d'Ocupació Juvenil al Servei d'Ocupació de Catalunya.

 
 
Portada del llibre: Programari lliure i de codi obert
 
Societat lliure i govern obert
 

La Xarxa d’Innovació Pública presenta el llibre Programari lliure i de codi obert "Societat lliure i govern obert", un treball elaborat per experts de diferents àmbits, més enllà del tecnològic (societat, ensenyament, administració, empresa)

 
 
Aula virtual del curs Seguretat i TIC
 
MOOC: TIC sense riscos
 

Formació gratuïta, dirigida als professionals de la Xarxa Punt TIC, que neix de la voluntat del Centre Internet Segura i de la Xarxa Punt TIC. Es realitza entre el 4 i el 26 de juliol i per aquesta primera edició (beta) les places estan limitades a 40. Inscripcions obertes!

 
 
 
 
LA XARXA
 

Imatge d`obertura del vídeo

Black Stories

Black Stories és l'experiència d'un grup d'infants de 10 a 12 anys que parlen de les seves pors, expressades a través de 5 curts de minut i mig. Aquests curts reflecteixen les seves pors, i permeten, als seus educadors, abordar la temàtica per parlar d'elles.Òmnia present als 10 anys de Linkat

Òmnia i 10 anys de la distribució educativa Linkat

La distribució educativa GNU/Linux Linkat va celebrar els seus 10 anys amb una jornada festiva en la qual es va programar una xerrada i un piscolabis. La Xarxa Òmnia, estava allí i ha publicat una petita crònica.La setmana de la robòtica al Punt Tic de Palau Falguera

La setmana de la robòtica al Punt Tic de Palau Falguera

El programa de cessió de material de robòtica de la Xarxa Punt Tic continua creixent. Aquest cop hem col·laborat en les activitats de robòtica i programació realitzades per Sant Feliu Innova juntament amb l'Institut Martí Dot.Ignasi Alcade a Valls

Tractament de dades a Valls

Les dades a la societat del coneixement i de com transformar aquesta ingent quantitat d’informació en coneixement significatiu va ser l'eix temàtic de l'aportació de l'Ignasi Alcalde, Consultor i formador en gestió del coneixement, visualització de dades i innovació, a les Jornades 2.0 de Valls. 
 
NOTÍCIES
 

Technova PreAccelerator

La Salle Technova arrenca la 2a edició del seu programa de pre-aceleració en el sector de las TIC

Technova PreAccelerator és un programa de pre-acceleració de 10 setmanes de duració per a gent amb inquietud emprenedora, menors de 30 anys amb disponibilitat completa, que els hi agradaria crear una startup en el camp de les TIC.

 

9 Premis Educaweb

Participa a la 9a edició dels Premis Educaweb

Educaweb ja ha obert el període de presentació de candidatures per a la novena edició dels Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional. El certamen vol potenciar l'orientació acadèmica i professional donant a conèixer totes les experiències, projectes i materials innovadors en aquest àmbit que es realitzen a l'estat espanyol.

 

Especial: Estado del coworking en España 2015

Com és el "coworker" tipus?

Coworking Spain-Impulsando el Coworking ha fet un estudi i ha arribat a una conclusió. Vols saber com és el prototip de la persona que va a un coworking a desenvolupar la seva feina?

 

Escola Virtual d’estiu Espiral 2016

Escola Virtual d’Estiu d’Espiral

“Cada persona, en cada etapa de la seva vida ha de tenir oportunitats d’aprenentatge permanent per a adquirir els coneixements i habilitats que necessiten per complir les seves aspiracions i contribuir a les seves societats.” UNESCO a "Education Strategy 2014-2021"

 
 
 
AGENDA
 
 
Escola d'estiu del voluntariat 2016
Del 30 de juny al 31 d'octubre [+info]
Curs "Crea el teu espai web amb un gestor de continguts"
Del 29 de juny al 29 de juliol [+info]
Curs de pilot avançat de drons
Del 27 de juny al 8 de juliol, Citilab, Cornellà de Llobregat [+info]
IV Jornada sobre Innovació a l'Ensenyament de la Tecnologia
1 de juliol, ESEIAAT, Terrassa [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC