Setmanari Punt TIC - núm. 607

Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 
Punt TIC

Setmanari Punt TIC
23 de maig - núm. 607

 
 
Punt TIC Vall del Tenes
 
Donem la benvinguda a la Xarxa al Punt TIC Vall del Tenes
 

La Xarxa Punt TIC té una nova incorporació! Des del mes d'abril s'ha sumat a la llista d'associats a la xarxa el punt TIC Vall del Tenes, una mancomunitat formada pels ajuntaments de Bigues de Riells, Lliçà d'Amunt, Lliçà de Vall i Santa Eulàlia de Roncança. La recerca de feina i el foment de l'emprenedoria seran els eixos principals de treball del nou punt.

 
 
CodeClub Sant Feliu
 
Neix un Code Club a Sant Feliu
 

Els Code Club són espais gratuïts que desenvolupen les seves activitats en horari extra-escolar per a infants i joves, en forma de "clubs de codi" i estan organitzades, dinamitzades i gestionades per voluntaris. Fruit de la col·laboració de diferents ents de Sant Feliu neix  el Code Club Sant Feliu que tindrà lloc a la Torre del Roser els dijous a la tarda del proper mes de juny.

 
 
Signatura de l`acord
 
La Generalitat i el govern de Costa Rica col·laboren en matèria TIC
 

La Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació, ha signat un conveni de col·laboració amb el Centro Internacional para el Desarrollo del Teletrabajo en Costa Rica (Centindtel), amb l'objectiu d'intercanviar coneixements i experiència en matèria de societat de la informació i ús de les TIC.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Estiu gòTIC de Tàrrega

El gòTIC de Tàrrega presenta la seva programació per l'estiu

El punt TIC Òmnia GòTIC de Tàrrega ha presentat la seva programació de cara als mesos de juny, juliol, agost i setembre. Aquest any el centre no tanca per vacances i ha preparat un cicle de tallers de diverses temàtiques i diferents install parties.Resultats GOW16

Més de 120.000 europeus participen a la Get Online Week

La articipació en l'edició 2016 de la Get Online Week, ha estat d'un total de 122.000 persones procedents de 27 països diferents que van sumar-se a alguna de les activitats organitzades en el marc d'aquesta iniciativa. Fes una ullada a la infografia de dades.Telecentre Europe

Telecentre Europe busca director/a general

Telecentre Europa s'ha marcat nous objectius després d'una revisió estratègica i, per assolir-los, l'organització busca ara un nou director/a general (CEO) per incorporar-se a l'equip i dirigir-la envers al compliment d'aquestes metes.Arpilleres Sant Vicenç dels Horts

Sant Vicenç dels Horts potencia l'apoderament de la dona

El Punt TIC Òmnia Casal Cívic de Sant Vicenç dels Horts va inaugurar una exposició en la qual es mostren els resultats del taller d'arpilleres, “De les noves tecnologies a les arpilleres (teixint històries)”, que es va dur a terme al mateix Punt. 
 
NOTÍCIES
 

Concurs de Bloguers de la Comissió Europea

Concurs per bloguers: Europe in My Region 2016

La Comissió Europea convoca un concurs per a bloguers per a promocionar i donar a conèixer projectes finançats per la UE. Quaranta posts seran traduïts i tornats a publicar i promocionar; els 3 millors estaran convidats a assistir a la European Week of Regions and Cities.

 

European Maker Week

Suma't a l'European Maker Week

Del 30 de maig al 5 de juny es celebra la European Maker Week, una iniciativa de la Comissió Europea i la Maker Faire Roma per a promoure la cultura maker entre la ciutadania. Es preveu que es desenvolupin al voltant de 450 esdeveniments a gairebé una trentena de països.

 

Gent jove

26 de maig, Nova sessió informativa "Forma't i treballa al sector tecnològic"

 

El Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) col·laborarà amb set de les principals empreses del sector tecnològic per formar i contractar persones joves inscrites a la Garantia Juvenil.

 
 
 
AGENDA
 
 
Com startups i empreses poden donar-se la mà per créixer
26 de maig, mstartup, Edifici MediaTIC, Barcelona [+info]
Drons: situació actual i perspectives d'aplicació en les empreses
26 de maig, Foment del treball, Barcelona [+info]
Xerrada "Emocionem-nos educant" a Riba-roja d'Ebre
28 de maig, Zona Líquida Riba-roja Coworking, Riba-roja d'Ebre [+info]
X Mostra Sonora i Visual
Del 7 al 11 de juny, Convent de Sant Agustí, Barcelona [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC