Setmanari Punt TIC - núm. 606

Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 
Punt TIC

Setmanari Punt TIC
17 de maig - núm. 606

 
 
Jornada PuntTIC i Presó - Inscripció Oberta
 
"Innovar i crèixer amb les TIC" Inscripcions obertes
 

Comença el compte enrera! Aquest dimecres 8 de juny ens veiem a la jornada "Innovar i crèixer amb les TIC", organitzada de forma conjunta per la Xarxa Punt TIC i el programa Compartim del Departament de Justícia.

 
 
Coworking Spain Conference 2016
 
Coneix el programa de la Coworking Spain Conference 2016
 

Els propers 20 i 21 de maig es celebra la 5a edició de la Coworking Spain Conference, un esdeveniment anual que serveix per analitzar les noves tendències, problemàtiques i oportunitats del sector. La CwSC torna a Barcelona en aquesta edició i tindrà lloc a l'espai CREC.

 
 
Imagina i crea amb Scratch a Tremp
 
Imagina i crea amb Scratch al punt TIC de Tremp
 

El punt TIC e-Centre de Tremp i el Centre de Recursos del Pallars Jussà organitzen de forma conjunta un cicle de tallers de programació amb Scratch, adreçats a nens i nenes de 5è i 6è de primària. La formació tindrà lloc durant el mes de juny a les escoles del municipi.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Itinerari formatiu per a persones emprenedores

Itinerari formatiu per a persones emprenedores al punt TIC Can Muntanyola

El punt TIC de Can Muntanyola, a Granollers, organitza un itinerari formatiu adreçat a persones emprenedores, on se'ls explicarà tot allò que han de saber per a posar en marxa un negoci. La formació té una durada total de 28 hores.Taller l`entrevista de feina

Taller 'L'entrevista de feina' al Punt Òmnia Sanfeliu Sant Ildefons de l'Hospitalet de Llobregat

El dia 2 de maig, el Punt Òmnia Sanfeliu Sant Ildefons de l'Hospitalet de Llobregat va acollir una nova edició de la píndola formativa «Parlem per feina?», en aquest cas centradaa donar consells per afrontar l’entrevista de treball.Captura de pantalla de la plataforma Billage

Taller formatiu: Vols conèixer una plataforma de gestió integral de negoci?

Saps que hi ha serveis que integren sistemes de gestió dels contactes amb els clients, pressupostos, vendes, projectes, facturació i anàlisi de resultats? En Jordi Arnau, de l'empresa Billage, ens ho explica en webinar el proper 3 de juny, a les 10.00h.Internet del Tot

La Fundació Esplai celebra el Dia Mundial d'Internet amb el curs "Introducció a la Internet del Tot"

S'acosta el 17 de maig, Dia Mundial d'Internet i per tal de celebrar aquesta data, la Fundació Esplai organitza de la mà de CISCO el curs "Introducció a la Internet del Tot". El curs té una durada d'un mes i es realitzarà de forma online. 
 
NOTÍCIES
 

European Youth Award

Participa al European Youth Award 2016

El European Youth Award és un concurs europeu per a joves, emprenedors/es i startups que volen o estan creant projectes digitals per a millorar la societat i el seu entorn. Entren dins de la convocatòria idees relacionades amb webs, aplicacions o Internet of Things.

 

Eva Martín

Eva Martín: "Les dones no trien carreres tècniques, crec, per una qüestió social i educacional"

iDigital entrevista per conèixer una mica millor l'Eva Martín, fundadora, juntament amb la seva germana, de l'empresa on-line Tiendeo. Ambdues guardonades amb el premi DonaTIC emprenedora 2015.

 
 
 
AGENDA
 
 
Curs "Crea el teu espai web amb un gestor de continguts"
Del 29 de juny al 29 de juliol [+info]
3DayStartup Barcelona 2016
Del 20 al 22 de maig, Universitat de La Salle, Barcelona [+info]
Jornada presentació Ordre PIFE 2016
25 de maig, Palau Robert - Sala Cotxeres, Barcelona [+info]
BizEconomiaSocial
Del 1 al 2 de juny, Fira Gran Via de Barcelona [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC