Setmanari Punt TIC - núm. 595

Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 
Punt TIC

Setmanari Punt TIC
22 de febrer - núm. 595

 
 
Cities Social Engagement
 
SparkLab al Mobile World Congress 2016
 

El projecte SparkLab, el laboratori d'innovació en el concepte dels telecentres, participarà al Mobile World Congress d'enguany. SparkLab presentarà la seva proposta al 4YFN [4 Years From Now], un espai de connexió i networking per a startups, inversors i empreses.

 
 
Montserrat Boix
 
Entrevista a Montserrat Boix
 

Montserrat Boix és periodista i presidenta de Mujeres en Red. Ha participat a la taula "Dones liderant projectes en xarxa. Dones que lideren projectes amb ús intensiu de les xarxes per al seu èxit, principalment d’economia social o finalitat social" en el marc de les Jornades Internacionals de Dones Liderant les TIC #WomanLiderTIC.

 
 
CODEMOB
 
Jove: què vols? Enquesta CODEMOB!
 

CODEMOB és un projecte europeu que oferirà formació gratuïta per a joves en programació i ús dels dispositius mòbils, i en competències digitals clau per al futur. Actualment s'està desenvolupant el temari, i s'ha dissenyat una enquesta per a conèixer millor les necessitats, els interessos i les expectatives d'aquests joves.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Cartell Formació

Formació al Telecentre de l'Alta Ribagorça

El PuntTIC de l'Alta Ribagorça engega programa de formació per aquest proper semestre, amb cursos presencials d'alfabetització digital i cursos virtuals amb temàtiques específiques com ara la ofimàtica, creació de blocs, imatge digital, entre d'altres.Curs impressió 3d a Telecentre de Lluçà

El Telecentre de Lluçà s'estrena amb la impressió 3D

El Telecentre de Lluçà acaba de posar en marxa un curs d'impressió 3D. Es tracta d'una formació pràctica que vol descobrir als seus participants les utilitats de l'aplicació de les impressores en 3 dimensions, tant pel que fa al disseny com a la pròpia impressió.Carnestoltes al Punt TIC Òmnia Salut Alta de Badalona

Carnestoltes al Punt TIC Òmnia Salut Alta de Badalona

El Punt Òmnia la Salut Alta de Badalona ha celebrat aquesta setmana la festa del Carnestoltes amb els alumnes dels diferents grups de formació, de totes les edats, que són usuaris del centre. En total, unes 35-40 persones han participat en tots els tallers i les activitats del Punt al llarg de tota la setmana festiva.Ajuda a Sant Feliu a aconseguir el seu repte Yuzz

Ajuda a Sant Feliu a aconseguir el seu repte Yuzz

El Yuzz de Sant Feliu de Llobregat, el projecte d'emprenedoria digital per joves, us necessita! El programa ha llençat un concurs adreçat a tots els centres de l'estat espanyol per presentar-se al públic en només un minut de vídeo. Necessiten els vostres Likes per a guanyar, teniu fins al 25 de febrer. Recordeu, feu play i desprès like! 
 
NOTÍCIES
 

Informe Jobsbcn.com

4 ofertes per cada programador sense feina

Segons un estudi de Jobsbcn.com, el portal de feina d'startups de Barcelona, per cada programador sense feina a la ciutat comtal hi ha quatre ofertes de feina disponibles. L'informe del portal assegura que hi ha més de 800 vacants disponibles a startups de la ciutat.

 

Dones i TIC

Neix el Premi equit@t

Els Estudis d’Informàtica, Multimèdia i Telecomunicació de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) llencen la primera edició del Premi equit@at, per fomentar la presència de les dones en l'àmbit TIC a Espanya, Portugal i Iberoamèrica. La convocatòria per presentar candidatures està oberta fins al 8 de març.

 

Finançament 2016/17 Horizon 2020

Pla de treball 2016 per l'Horizon 2020 - TIC

Els plans de treball són els documents de la Comissió Europea que recullen les línies estratègiques dels principals programes de fons europeus. Consulta les diferents convocatòries, oportunitats de finançament i accions a desenvolupar pel programa Horizon 2020, el programa de desenvolupament de projectes d'innnovació tecnològica.

 
 
 
AGENDA
 
 
Mobile World Congress 2016
Del 21 al 24 de febrer, Fira Gran Via de Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat [+info]
B2B matchmaking @ Mobile World Congress 2016
Del 22 al 24 de febrer, Fira Gran Via de Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat [+info]
Google Chrome (tastets TIC)
4 de març, Biblioteca Pública Municipal de Cambrils [+info]
II RoboTAC - Jornada de robòtica educativa
5 de març, Parc de l'Espanya Industrial, Barcelona [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC