Setmanari Punt TIC - núm. 591

Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 
Punt TIC

Setmanari Punt TIC
25 de gener - núm. 591

 
 
Mobile Explorer Clubs
 
El Teb al Mobile World Congress amb tallers adreçats a infants
 

El Teb, un dels punts que forma part de la Xarxa Punt TIC, participarà com a entitat formadora en l'onzena edició del Mobile World Congress, el congrés de telefonia mòbil més important del món que tindrà lloc del 22 al 25 de febrer. Concretament l'entitat serà l'encarregada de dinamitzar tallers a l'espai infantil del MWC, el Mobile Explorers Club.

 
 
Entrevista a Maria Jose Blanco, una #womalíderTIC
 
Entrevista a Maria Jose Blanco, una #womalíderTIC
 

Maria José Blanco (@MJoseBlancoG) és responsable de programes d'emprenedoria de Barcelona Activa. Ha participat a la taula "Dones emprenedores liderant la Transformació Digital" dins de les Jornades Internacionals de Dones Liderant les TIC #WomanLiderTIC. On vam aprofitar per entrevistar-la i conèixer la seva opinió vers les TIC.

 
 
Code Week
 
La Code Week 2015 bat el seu rècord de participació
 

Gairebé 570.000 persones van participar en la darrera edició de la Europe Code Week, que va tenir lloc del 10 al 18 octubre de 2015. Persones de totes les edats van participar en milers d'esdeveniments per aprendre com funcionen els ordinadors per dins. La convocatòria d'enguany està prevista per la setmana del 15 al 23 d'octubre.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Consolidació de la col·laboració entre el Programa Òmnia i el SOC

Consolidació de la col·laboració entre el Programa Òmnia i el SOC

La Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària i el Servei d’Ocupació de Catalunya van signar un protocol de col·laboració per coordinar derivacions bidireccionals de persones treballadores desocupades entre les oficines de treball i els punts Òmnia.El Punt Òmnia La Betsaida experimenta amb l`stop-motion

El Punt Òmnia La Betsaida experimenta amb l'stop-motion

L'Espai de Dones del Punt Òmnia La Betsaida a Badalona –un dels espais de referència del centre– ha impartit un taller dedicat a experimentar amb l'stop-motion, una tècnica d'animació que consisteix a crear la il·lusió del moviment amb la consecució d'imatges estàtiques.S`inaugura la IV edició de Yuzz a Sant Feliu

S'inaugura la IV edició de Yuzz a Sant Feliu

Dijous 14 al Centre Cívic Les Tovalloles va tenir lloc l'acte inaugural de la quarta edició Yuzz a Sant Feliu. Aquesta edició compta amb un total de 20 participants i 19 projectes de caràcter tecnològic.Associació Mithra

Plena activitat als Òmnia de Mithra

L'associació Mithra ha començat el 2016 recordant l'ampli ventall d'activitats i propostes que ofereix a través dels diversos punts Òmnia que gestiona a la província de Barcelona. Repassem part de la seva oferta per als propers mesos! 
 
NOTÍCIES
 

Domini .barcelona

S’obre el registre del domini .barcelona

Des del 12 de gener està obert el registre del nou domini web .barcelona. Les sol·licituds del vostre nom es podran efectuar fins al 15 de març. Si la demanda és acceptada, desprès de fer l'avaluació corresponent, podreu començar a utilitzar el domini a partir del 21 de març.

 

Projectes de Reflexió Palau Macaya

Convocatòria de projectes Palau Macaya

El Palau Macaya, a travès de l'Obra Social La Caixa, impulsa una convocatòria per promoure la reflexió, el debat i la transferència de metodologies, reforçar el teixit associatiu i potenciar la funció del Palau Macaya com a lloc de trobada entre entitats, associacions i professionals que actuen en diferents àmbits.

 

TIC i comerç electrònic

L'ús de les TIC i el comerç electrònic a les empreses 2014-2015

L'Observatori d’Empresa i Ocupació ha publicat l'informe sobre l'ús de les tic i el comerç electrònic a les empreses , a partir de les dades de l’enquesta anual duta a terme per l'INE en col·laboració amb IDESCAT.

 

Màster universitari d`Educació i TIC de la UOC

Màster universitari Educació i TIC (UOC)

La Universitat Oberta de Catalunya llença una nova edició del Màster universitari d'Educació i TIC (e-Learning). La formació s'adreça docents, dissenyadors, gestors i administradors del món educatiu i empresarial que vulguin treure el màxim profit de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) per a l'ensenyament.

 
 
 
AGENDA
 
 
6th DataBeers - Barcelona
25 de gener, Antiga Fàbrica Damm , Barcelona [+info]
Taula de Debat: Oportunitats de la Indústria 4.0 a Catalunya
25 de gener, Col·legi d'Enginyers Tècnics i Industrials, Barcelona [+info]
Tastets TIC: Twitter
30 de gener, Biblioteca Pública Municipal de Cambrils [+info]
Grups d'entrenament de robòtica a Granollers
Del 13 de febrer al 18 de juny, Centre Tecnològic Universitari de Granollers [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC