Coneix com la intel·ligència artificial ajuda a les disfuncions visuals | Punt TIC - 851

Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 
Punt TIC

Setmanari Punt TIC
26 de juliol - núm. 851

 
 
Imatge del dispositiu WIVI Visions
 
Intel·ligència artificial per a les disfuncions visuals
 

WIVI Visions és una startup que ha creat una solució que permet detectar, avaluar i entrenar de les disfuncions visuals a través de la intel·ligència artificial per a personalitzar com veu el món cada persona. Es va presentar al 4Y4N21. Et mostrem el seu treball en aques vídeo!

 
 
Nou informe sobre l`estat del talent digital
 
Quin és l'estat del talent digital a Catalunya?
 

La Barcelona Digital Talent ha realitzat un nou informe sobre l'estat del talent digital liderat per la Generalitat de Catalunya, el Mobile World Capital Barcelona i el Cercle Tecnològic de Catalunya. El sector TIC a Catalunya va generar 14.700 llocs de feina al 2020, fins arribar als 129.000 professionals.

 
 
Protegir les nostres dades a internet
 
Com protegir les nostres dades a internet?
 

La xarxa cada vegada està més present a les nostres vides i nosaltres en ella, de manera que el nostre rastre va forjant la nostra identitat digital. T'apropem alguns consells bàsics per no posar en risc la teva privacitat en l'entorn digital i conèixer quin drets tens per estar més protegit/a.

 
 
 
 
LA XARXA
 


Últims dies per a gaudir dels materials del campus d'estiu!

Si t'has inscrit al Campus d'Estiu Punt TIC, fins a finals de juliol podràs gaudir de tot el material formatiu i/o realitzar les activitats al Campuslab dels cursos: Mobile learning i metodologies digitals innovadores, Eines lliures per a la dinamització comunitària, Estratègies Dones i TIC i Coneixem els tràmits digitals en línia.Taulell d`Ofertes Punt TIC

Ofertes de feines al Taulell d'Ofertes Punt TIC

Colectic busca nous perfils professionals: tècnic/a de suport pedagògic i anàlisi de dades (substitució per permís de maternitat); tècnic/a informàtica de desenvolupament web, especialitzat/da en Drupal i tècnic/a informàtica de manteniment de sistemes i xarxes locals, amb experiència amb programari lliure. 
 
NOTÍCIES
 

Materials formatius STEAM

Materials didàctics STEAM gratuïts

mSchool publica materials didàctics gratuïts per apropar la tecnologia mòbil al pla d’estudis STEAM a través de la seva biblioteca digital mSTEAM. 

 

Cartell

Coneixes els 17 principis feministes d'internet?

Recordem el treball de feministes de tot el món que en el 2014 es van reunir en una trobada organitzada per l'Associació per al Progrés de les Comunicacions (APC). Van desenvolupar els principis feministes d'internet.

 
 
 
AGENDA
 
 
Formació: Comunicar per a la igualtat efectiva de dones i homes
29 de juliol [+info]
Forma't online amb el Cibernàrium!
Del 16 de febrer al 31 de desembre [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC