Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Beques de formació en management per a joves emprenedors

Publicat el 23/01/2012
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Logotip ESADE Universitat Ramon Llull
Logotip ESADE Universitat Ramon Llull

L’ESADE Entrepreneurship Institute convoca la segona edició del premi Inspiring Young Entrepreneurs, a través del qual atorgarà una beca de formació en management al jove amb la trajectòria professional més emprenedora.

L’objectiu del concurs és facilitar que els joves emprenedors que van deixar d’estudiar o no van arribar a començar els estudis, o que hagin cursat una carrera en una àrea diferent de la direcció i l’administració d’empreses, puguin complementar la seva formació en temes específics de gestió i lideratge.

Aquest certamen s'adreça a joves menors de 30 anys amb talent que hagin desenvolupat i posat en funcionament una empresa, però que, malgrat tot, no hagi tingut l’oportunitat de completar la seva formació en management. Teniu fins al 10 de febrer per presentar-hi candidatures!

Premiarà el jove amb la trajectòria professional més emprenedora atorgant-li una beca completa, valorada en 16.000 euros, per participar en un dels programes d’Executive Education d’ESADE de més prestigi: el Programa per a Directors Propietaris.

Per a més informació, consulteu les bases dels premis.