Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Benestic, innovació tecnològica per millorar les polítiques socials

Publicat el 15/06/2010
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Benestic
Benestic

Fundació i2CAT, el Consorci d’Acció Social de Catalunya  i la Taula del Tercer Sector Social presenten un nou projecte: Benestic, una iniciativa per promoure l'ús de les TIC en l'acció social, de forma que, aplicant innovació i aprofitant les potencialitats del treball en xarxa, es puguin millorar els resultats de les polítiques socials i incrementar l'eficiència dels serveis.

Benestic és una fundació del sector públic en procés de constitució que vol desenvolupar tot un conjunt d'iniciatives en benefici del sector social i del sector TIC catalans, amb l'objectiu d'esdevenir el centre de referència en matèria d'innovació i implementació de les TIC pel Benestar Social a Catalunya.

Aquesta iniciativa s'adreça, d'una banda, als operadors públics i privats de serveis socials per treballar conjuntament en la millora de la qualitat assistencial gràcies a les TIC, i també als i a les professionals, perquè puguin estar millor preparats/des en la Societat de la Informació i puguin accedir i compartir el coneixement de forma més fàcil, ràpida i transparent.

D'altra banda, Benestic vol col·laborar estretament amb les empreses tecnològiques que operen a Catalunya, per desenvolupar i posar en pràctica solucions i projectes innovadors que facilitin un servei més personalitzat i eficaç per a l'usuari final.

Benestic està obert a que s'incorporin al projecte totes aquelles empreses, administracions, organitzacions no lucratives i professionals que creguin en la innovació, la cooperació i el compromís com a eixos de treball per millorar el benestar de les persones a la Societat del Coneixement.

Etiquetes: