Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Associacionisme 2.0, formació en xarxes socials per a entitats

Publicat el 20/01/2010
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Laboratori de Xarxes Socials d'Innovació
Laboratori de Xarxes Socials d'Innovació

Fins el 29 de gener serà obert el període de matriculació al curs de disseny i gestió de xarxes socials virtuals per a entitats, que organitza el Laboratori de Xarxes Socials d'Innovació (Lab-RSI) de Citilab-Cornellà.

La d'enguany serà la segona edició del curs Associacionisme 2.0, que vol promoure la formació en xarxes socials entre les associacions cíviques, per tal que aprenguin a treure partit de les noves tecnologies. El curs es desenvoluparà entre l'1 de febre i el 30 de juny de 2010. El període de matriculació estarà obert des del 18 al 29 de gener. Encara que tenen prioritat les persones que hagin realitzat la pre-matrícula (el període per fer-lo era del 15 de desembre de 2009 al 15 de gener de 2010), queden places per a aquelles persones interessades que no van formalitzar la pre-matrícula. Per matricular-s'hi cal omplir aquest formulari i efectuar el pagament.

L’objectiu del curs és ensenyar les competències necessàries per dissenyar, gestionar i desenvolupar xarxes socials virtuals en diferents àmbits i sectors, però també vol ajudar a obrir nous camins de reorganització social i innovació aplicats a col·lectius ciutadans i professionals, associacions, organitzacions, empreses establertes i de nou encuny, àrees econòmiques, administracions i entitats territorials de la cultura, la investigació o l’acció urbana, a fi que ampliïn el seu marc d’acció i de col·laboració mútua, de creació de societat global i de generació i gestió de coneixement en xarxa, tot això com una aposta estratègica davant de l’evolució actual de la nostra societat.

El Lab-RSI és una iniciativa pionera impulsada per Citilab-Cornellà i dirigida per Luis Ángel Fernández Hermana que té com a objectiu fomentar l'aprenentatge, la recerca i innovació, el desenvolupament de projectes i la consultoria en l'àrea de les Xarxes Socials Virtuals d'Innovació.

Més informació: Laboratori de Xarxes Socials d'Innovació