Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Riga acull la trobada sobre habilitats digitals per definir un mercat digital únic

Publicat el 18/06/2015
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Assemblea Digital 2015 a Riga
Assemblea Digital 2015 a Riga

La trobada s'emmarca en les accions de l'Agenda Digital Europea per a l'Ocupació Digital i reuneix organitzacions que poden tenir un paper clau per ajudar a desenvolupar un pla d'acció d'habilitats digitals per a Europa.

L'Assemblea Digital 2015 té lloc el 17 i 18 de juny a Riga, Letònia, i compta amb la participació de més de 100 responsables i tècnics de xarxes de telecentres europeus, empreses i altres organitzacions.

La trobada s'estructura en dues parts. D'una banda, s'hi dóna a conèixer la visió de la Comissió Europea en relació amb el desenvolupament de competències digitals a Europa i, d'altra banda, s'hi realitzen grups de debat amb l'objectiu d'arribar a accions concretes i bones pràctiques que es podrien desenvolupar per a la posada en marxa i implementació d'una estratègia europea de competències digitals.

Els grups de debat són:

  • Modernitzar l'educació i la formació del professorat
  • Aprenentatges / Pràctiques
  • Formació per als treballadors
  • Professionals TIC / anticipació de les competències digitals
  • Consumidors / ciutadans

La trobada es pot seguir en directe a través d'aquest enllaç. Els vídeos quedaran disponibles per poder-los visionar més endavant. Per seguir l'esdeveniment també podeu consultar l'etiquta a Twitter.

Font: Comunidad Redes de Telecentros