Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Videocursos del Cibernàrium

Publicat el 15/06/2011
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici

El web dels videocursos del Cibernàrium ofereix píndoles informatives en format vídeo sobre Internet, disseny web, màrqueting i empresa.

Aquestos vídeos didàctics són un complement a la formació presencial que també ofereix el Cibernàrium, encaminada a la millora en competències TIC de la ciutadania en general.

Especialistes en les diferents matèries expliquen eines i recursos en tres peces de vídeo de quinze minuts cadascuna, amb captures d'escriptori i pràctiques en temps real. Es classifiquen en sis àrees de coneixement: Internet i empresa, màrqueting i comunicació, solucions tecnològiques, disseny web, imatge digital i eines multimèdia.

Alguns exemples són la creació d'un portal de comerç electrònic, posicionament als cercadors, oficina 2.0 i ús d'eines de retoc de fotografia i àudio digital, animació, 3D i un llarg etcètera de possibilitats, des d'un enfocament transversal, aplicable a qualsevol àmbit.

Tots els materials estan distribuïts sota llicència Creative Commons Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades.

Per a més informació, entreu al web dels videocursos del Cibernàrium i mireu el seu vídeo promocional: