Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Subvencions per a projectes d'actuacions i activitats cíviques, comunitàries i de foment del voluntariat 2010

Publicat el 10/03/2010
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici

El Departament de Governació obre subvencions pluriennals a entitats sense ànim de lucre per a projectes d'actuacions d'activitats físiques i de foment del voluntariat. Termini: 1 mes.

Organisme: Departament de Governació i Administracions Públiques – Generalitat de Catalunya.

Objecte: realització de projectes d'actuacions i/o activitats cíviques, comunitàries i de foment del voluntariat que portin a terme entitats sense ànim de lucre de Catalunya i que s'han de dur a terme entr el'1 de gener i el 31 de desembre de 2010.

Beneficiaris: entitats sense ànim de lucre que:

  • Estiguin legalment constituïdes i inscrites al registre corresponent
  • Tinguin delegació o seu social a Catalunya.

Activitats subvencionables:

  • Programes d'intervenció i inclusió social aplicables a comunitats, barris, minories i col·lectius socials i programes d'atenció a la comunitat gitana.
  • Programes d'actuacions cíviques d'àmbit veïnal i sectorial i activitats la finalitat de les quals sigui fomentar el teixit associatiu , la solidaritat, el civisme, la participació ciutadania i la promoció dels valors democràtics del conjunt de la societat.
  • Programes de promoció de l'acció del voluntariat i l'associacionisme, de la seva formació, de la millora de la gestió d'activitats i del control de la seva qualitat en el si de les entitats sense ànim de lucre.

Més informació:

Etiquetes: