Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Softcatalà presenta la traducció al català de l'OpenOffice.org 2.1

Publicat el 12/01/2007
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Resum Noticia:

Logo bo de softcatalàSoftcatalà presenta la traducció al català de l'OpenOffice.org 2.1 Data de publicació: 12.01.2007

L'OpenOffice.org 2.1 és el paquet ofimàtic lliure i gratuït més complet que existeix actualment. Té tot el que es pot esperar d'un paquet ofimàtic i, a més a més, en català. Podeu crear documents dinàmics, analitzar dades, dissenyar presentacions atractives i produir dibuixos espectaculars.

Descripció:

L'OpenOffice.org 2.1 ha estat desenvolupat per la comunitat OpenOffice i es troba disponible per a sistemes Windows, GNU/Linux i Unix.

És el primer paquet ofimàtic que implementa l'estàndard OpenDocument Format, que recentment ha aprovat el comitè internacional d'estàndards ISO/IEC. El format OpenDocument pot utilitzar-se amb qualsevol aplicació ofimàtica, sense por d'haver de dependre d'un proveïdor específic ni dels termes de llicència, amb la seguretat que els documents es podran llegir, editar i imprimir en un futur.

El paquet ofimàtic incorpora un mòdul de base de dades (Base), per a complementar el processador de textos (Writer), el gestor de fulls de càlcul (Calc) i el de presentacions (Impress), i l'eina de dibuix (Draw). Els usuaris, doncs, disposen de tots els recursos necessaris per a ser productius en un món modern. L'OpenOffice.org és lliure, això vol dir que ofereix la llibertat d'utilitzar, d'estudiar, de millorar i de compartir el programari.

Les millores de la nova versió 2.1 inclouen:

* Permet l'ús de múltiples monitors a Impress
* Exportació a HTML de Calc millorada
* Compatibilitat millorada per al Microsoft Access a OpenOffice Base
* Notificació automàtica d'actualitzacions

Es recomana a tots els usuaris actualitzar-se a l'OpenOffice.org 2.1.

Més informació i descàrrega a:

http://www.softcatala.org