Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Scool, un projecte de formació per a gestors d'espais de coworking

Publicat el 08/10/2015
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Espai de coworking. Foam. 2015.
Espai de coworking. Foam. 2015.

Ser gestor d'un espai de coworking no és una tasca fàcil. Sovint poden sorgir dubtes importants com ara quines llicències necessito, com facturar als coworkers o com desenvolupar un bon pla de comunicació. SCOOL vol ser la solució a tots aquests interrogants.

SCOOL és un projecte de formació impulsada des de la Comunidad Coworking i especialitzat en coworking. Funciona a través de masterclass presencials de 3 hores de durada, amb un màxim de 15 alumnes i impartides per professionals experts en el sector. L'objectiu és que els alumnes rebin una atenció el més personalitzada possible i de qualitat. La metodologia combina teoria, casos pràctics, torns de preguntes i material didàctic.

 

Els i les interessades en inscriure's a la primera sessió i rebre informació han de completar el següent formulari. Un cop feta la inscripció, els futurs alumnes rebran una enquesta per a personalitzar la formació al màxim, en funció dels seus dubtes. Les formacions tindran lloc a espais de coworking membres de la Comunidad Coworking.

 

El projecte també està obert per a que especialistes en alguna matèria concreta puguin fer propostes concretes de formació i impartir-les. En aquest cas, cal que contacteu amb l'organització a través del correu electrònic.

Etiquetes: