Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Resolució FTIC2007

Publicat el 24/11/2008
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Resolució FTIC2007
Resolució FTIC2007

Avui s'ha fet pública la resolució de la Convocatòria dels ajuts FTIC 2007, que està disponible en aquest enllaç.

 

Aquests ajuts estan destinats a les entitats locals de Catalunya i les entitats vinculades a aquests, els ens privats sense finalitat de lucre i les corporacions públiques en què no participi la Generalitat de Catalunya. El seu objectiu és el desenvolupament de projectes de formació en tecnologies de la informació i la comunicació orientats a fomentar l'accés a la societat del coneixement a Catalunya. Els projectes s'han de dur a terme entre 1 de gener i el 31 de desembre de 2008

Diferents entitats i ens locals relacionats amb la Xarxa Punt TIC han rebut part d'aquests ajuts que hauran de ser justificats abans del 31 de gener del 2009. Més informació, bases, resolució i models de referència a la plana web de l'AGAUR.

Aquesta convocatòria es realitza amb el suport de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació del Departament de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat de Catalunya, i del Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç, en el marc del Pla Avanza.

Etiquetes: