Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Recursos digitals gratuïts a les biblioteques públiques

Publicat el 18/03/2008
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Resum Noticia:
La xarxa de biblioteques públiques de Catalunya ofereix als seus usuaris accés gratuït a  l'Enclyclopaedia Britannica On-line, Ocenet Saber, Compendio Educativo en Red (CER), etc.
Descripció:

La Subdirecció General de Biblioteques ha subscrit alguns recursos electrònics per tal que des de totes les biblioteques públiques es pugui accedir gratuïtament a aquests continguts. L'objectiu és donar a la ciutadania la possibilitat d'accedir a continguts educatius que s'ofereixen on-line però per els quals cal pagar.

Un d'aquest recursos és l'Enclyclopaedia Britannica On-line (BOL), la versió electrònica de l'Enciclopèdia Britànica, considerada la font de referència per excel·lència. També hi ha la possibilitat de consultar la Britannica Salvat-Online, que ajunta informació de la Gran Enciclopèdia Salvat, l'Enciclopèdia Compacta Britànica i una base de dades de recursos multimèdia que conté vídeos, fotografies, il·lustracions i sons.

Un altre recurs a què es pot accedir gratuïtament des de les biblioteques és la base de dades Ocenet. Es pot consultar tant Ocenet Saber, que ofereix contingut multidisciplinari que cobreix totes les branques del coneixement, com a Ocenet Salud y Medicina, que conté informació sobre anatomia, medicina, infermeria i salut en general.

Per consultar el llistat sencer de recursos on-line gratuïts que ofereixen les biblioteques públiques catalanes es pot consultar aquest enllaç: Biblioteca electrònica