Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

L'Internet com a dret fonamental al m4Social Day 2021

Publicat el 20/09/2021
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
m4Social Day 2021
m4Social Day 2021, per m4social. 2021. Llicència: Tots els drets reservats

El 29 de setembre se celebra l'm4Social Day 2021, que aquest any se centrarà en la reclamació d'internet com a dret fonamental, com a dret que és també la porta d'entrada d'altres drets com el de la salut o l'educació, entre altres. Inscripcions obertes

La pandèmia de la covid19 ens ha mostrat la cara més amarga de la pobresa, l’exclusió i les desigualtats a través de moltes formes. La pèrdua de feina ha implicat la pèrdua d’ingressos per afrontar necessitats tan bàsiques com l’alimentació, l’habitatge o el pagament de les factures energètiques i la precarietat que moltes famílies ja vivien s’ha evidenciat també amb molta força mitjançant un altre factor d’exclusió, el de la bretxa digitalL'm4Social Day 2021 treballarà propostes per a reduir la bretxa digital i social el dimecres 29 de setembre de 9.30 a 13 hores al Palau Macaya.

Organitzat per m4Social, el projecte d’innovació digital en l’àmbit social de la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya. A la jornada, persones expertes tractaran sobre els aspectes que poden tenir més incidència en la vida de les persones que estan quedant excloses de les oportunitats i els avenços que ofereix la xarxa. També es coneixerà l’experiència internacional d’Estònia i la de les autores d’una investigació sobre la pobresa de dades al Regne Unit, a més hi haurà una taula rodona amb representants de l’administració, el sector acadèmic, les empreses de telecomunicacions i el tercer sector social, agents que és indispensable que treballin conjuntament. Podeu inscriure-us aquí.