El pròxim dimarts 28 de maig, de 12 a 13.30 hores, es dinamitzarà una nova trobada virtual sobre el Manifest dels Drets Digitals de la Infància i l’Adolescència per a la comunitat de la Xarxa Punt TIC.

Imatge d'infants
Imatge d'infants. 2020. Tipus de lletra: Pexels. Llicència: BY-SA.

Aquest mes de maig, la nova trobada virtual de la Xarxa Punt TIC se centrarà en el Manifest dels Drets Digitals, promogut per la Secretaria de Polítiques Digitals del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya i la Fundació Ferrer i Guàrdia. La nova sessió en línia es farà el pròxim dimarts 28 de maig, de 12 a 13.30 hores, i estarà dirigida a la comunitat de la Xarxa Punt TIC, persones dinamitzadores i entitats gestores. En concret, la nova trobada virtual de la Xarxa Punt TIC comptarà amb un primer bloc on, des de la Fundació Ferrer i Guàrdia, la Sandra Gómez presentarà el Manifest dels Drets Digitals de la Infància i l’Adolescència i s’explicarà el procés de construcció, la participació d’infants, adolescents i joves i de professorat i les principals demandes.

En el marc del segon bloc, es compartiran dues experiències relacionades amb infants, adolescents i joves i pantalles. En concret, hi intervindran el dinamitzador Ramon Oromí del Punt Òmnia gòTIC Tàrrega de Tàrrega i la dinamitzadora Marta Capdevila del Punt TIC de la Biblioteca Tirant lo Blanc de Belianes. La Marta Capdevila parlarà d’un projecte sobre ficció digital i en Ramon Oromí parlarà sobre l’acompanyament en l’era digital i l’ús responsable, segur i positiu de les noves tecnologies de la informació i de la comunicació. Per últim, s’obrirà un espai d'intercanvi, de reflexió i de debat entre les persones membres de la Xarxa Punt TIC.

Les persones interessades poden apuntar-se a través d’aquest enllaç en línia.