Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Innovació a 3alacarta

Publicat el 12/01/2007
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Resum Noticia:

carta

S'inicïa una prova pilot per a un nou servei de 3alacarta, el qual ofereix el senyal en directe del canal 3/24 amb els codis Theora i Vorbis, que són codis lliures de vídeo i àudio, respectivament, i que es reproduixen amb el format contenidor multimèdia Ogg.

Descripció:
3alacarta és un innovador servei desenvolupat per la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió (CCRTV) que permet veure des d’internet, en qualsevol moment i amb la millor qualitat d’imatge, molts dels programes de Televisió Catalunya i la programació de producció pròpia en directe del seus canals, a través de les connexions de banda ampla (ADSL i cable).

Aquest nou servei de 3alacarta ha de permetre reproduir el vídeo tant en reproductors propietaris com en reproductors basats en software lliure, i per tant ampliar en el futur la compatibilitat del nostre servei.

També s'ofereix el mateix senyal amb windows media video de manera que els usuaris puguin comparar. Per tal de recollir el resultat d’aquestes proves, pots enviar els teus comentaris a pilot3ac@tv3.cat

 

 
Més informació sobre el servei