Governació presenta el Pla Catalunya Connecta
Governació presenta el Pla Catalunya Connecta.

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, acompanyat pel secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Jordi Bosch, i el director general de Xarxes i Infraestructures de Telecomunicacions, Josep Ramon Ferrer, va presentar el dimecres, 21 de maig, el pla de desplegament d'infraestructures de telecomunicacions Catalunya Connecta.

A més de possibilitat l'accés a banda ampla, telefonia mòbil i TDT als municipis de més de 50 habitants, el pla permetrà donar cobertura de banda ampla i telefonia mòbil a la totalitat dels polígons industrials del país.

El Pla Catalunya Connecta compta amb una dotació global de 110 milions d’euros i es desenvoluparà des d'ara fins el 2010. En el marc d'aquest pla es realitzaran prop de 2.000 actuacions, com ara: estudis radioelèctrics, construcció i compartició d’infraestructures i instal·lació d’equips, a partir dels quals es realitzarà l’extensió dels serveis de comunicacions electròniques. El Pla pretén donar respostes específiques a les diferents tipologies de dificultats orogràfiques i de transmissió de senyal radioelèctric en zones com el Pirineu, les Terres de l’Ebre o la Catalunya Central.

Més informació en aquest enllaç