Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Final de la 9a edició de l'SmartCatalonia Challenge

Publicat el 13/09/2021
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Acte de lliurament de premis de la Final de la 9a edició de l'SmartCatalonia Challenge
Acte de lliurament de premis de la Final de la 9a edició de l'SmartCatalonia Challenge, per SmartCatalonia. 2021. Llicència: Tots els drets reservats

L'SmartCatalonia Challenge és un concurs d'innovació tecnològica promogut pel Departament de Polítiques Digitals amb la Direcció General de Transports i Mobilitat. El 22 de setembre se celebra la final amb els 10 projectes guanyadors.

Fins a finals de juliol va estar oberta la convocatòria per a participar a la 9a edició de l'SmartCatalonia Challenge. Enguany, han estat cinc reptes i fins a 20.000 euros en premis proposats per la Direcció General de Transports i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya amb la intenció que la ciutadania pugui oferir alguna solució TIC que s'hi adeqüi.

L’acte d’enguany se celebrarà el 22 de setembre de manera presencial dins el marc de l’International Mobility Congress, a Sitges. 10 finalistes guanyaran la possibilitat de fer una prova pilot amb el la Direcció General de Transports i Mobilitat (DGTM). Es pot seguir en directe mitjançant el Canal TIC a YouTube de la Generalitat de Catalunya aquí.

Programa

10.00h Benvinguda institucional
10.20h Competició de projectes
REPTE 1: MILLORA EN ELS SISTEMES DE RECULL I D’ACCÉS A LA INFORMACIÓ DEL SERVEI
REPTE 2: OPTIMITZACIÓ DEL SERVEI PER A USUARIS AMB DIVERSITAT FUNCIONAL
REPTE 3: PAGAMENT DIGITALITZAT
REPTE 4: SERVEI A LES ZONES AMB MENYS DENSITAT DEMOGRÀFICA REPTE 5: PREVENCIÓ DE L’ASSETJAMENT SEXUAL AL TRANSPORT PÚBLIC PER CARRETERA
11.10h Deliberació jurat
11.30h Lliurament de premis
11.45h Foto dels guanyadors
12.00h Fi de l’acte