Resum Noticia:

Consulta els mòbils en català i quins operadors els ofereixen

Descripció:

Elteumobil.cat és el nom de la campanya que s'impulsa des de la Generalitat de Catalunya per promoure la telefonia mòbil en català, perquè el teu mòbil parli com tu.

 

Elteumobil.cat t'informa dels terminals que hi ha en català actualment al mercat i mitjançant quines operadores els pots adquirir. També et permet conèixer quins serveis i aplicacions de la Generalitat de Catalunya i de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió Interactiva pots utilitzar amb el mòbil.

I per divertir-te, Elteumobil.cat t'ofereix tres jocs de mòbils de castellers en col·laboració amb www.eljoccasteller.cat.

La campanya Elteumobil.cat sorgeix de l'acord signat l'any 2007 entre el Departament de Governació i Administracions Públiques, els fabricants Nokia, Motorola, Alcatel i Sony Ericsson i les operadores Movistar, Vodafone, Orange i Yoigo. Amb aquest acord, per una banda, els fabricants es comprometen a incorporar progressivament el català en els menús dels terminals abans del 31 de desembre de 2008 i, per l'altra, les operadores es comprometen a demanar als fabricants la presència del català com a requisit per homologar els terminals per comercialitzar-los.