Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Els telecentres que estiguin interessats rebran la 'Guia d'iniciació a la informàtica' de l'STSI

Publicat el 08/08/2006
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici

La Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació (STSI) de la Generalitat de Catalunya ha elaborat la 'Guia d'iniciació a la informàtica', que es presenta en format CD, per tal d'oferir una eina d'aprenentatge a tots els ciutadans i ciutadanes que vulguin iniciar-se en les Noves Tecnologies d'una manera pràctica.

 

L'STSI posa aquesta eina a l'abast dels telecentres. Tots aquells telecentres que estiguin interessats en obtenir un lot, el poden demanar posant-se en contacte amb l'oficina tècnica de la Xarxa de Telecentres de Catalunya per correu electrònic (oficina.tecnica@xarxa365.net) o per telèfon (902 365 209). Les existències són limitades.

Per poder rebre les guies, els telecentres hauran de presentar el seu pla de formació. També es demanarà que, després d'haver fet servir les guies, tant els usuaris i usuàries com els formadors i formadores omplin l'enquesta en línia que inclou la guia. A través de l'anàlisi d'aquestes enquestes es podrà avaluar el grau de satisfacció de les persones que han fet servir la guia d'iniciació i aquesta informació serà tinguda en compte en les futures propostes que es facin des de l'STSI.

14/04/2008
9:00-21:00
Guia d'iniciació a la informàtica
30/04/2008