Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Els sectors educatiu i el tecnològic troben punts en comú a l'ITWorldEdu

Publicat el 03/11/2008
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Els sectors educatiu i el tecnològic troben punts en comú a l'ITWorldEdu
Els sectors educatiu i el tecnològic troben punts en comú a l'ITWorldEdu

L’ITWorldEdu 2008, celebrat a l'EsadeForum de Barcelona del 29 al 31 d'octubre, s'ha consolidat com a punt de trobada de professionals dels sectors educatiu i tecnològic. Hi han participat persones expertes, tant del món de l'empresa com de les administracions públiques, amb l'objectiu d'unir esforços per potenciar les TIC en l'ensenyament. 

A més a més, es consagrava un espai important al Networking, on diàriament els i les participants, identificats segons la seva pertinença al sector educatiu o empresarial, i els seus interessos, intercanviaven experiències i milloraven la seva xarxa de contactes.

Escolteu algunes de les persones que van participar al Networking de dijous 30 d'octubre:

 

altaveuJordi Adell, professor de noves tecnologies aplicades a l'educació de la Universitat Jaume I de Castelló i ponent a la conferència plenària "Educació 2.0", ens aconsella per introduir els conceptes d'aquesta nova tendència a l'actual sistema educatiu.

  

altaveu

Sílvia, Sònia i Joan, mestres de les escoles de primària Cor de Maria Sabastida i Lestonnac, conversen sobre la integració de les TIC a l'aula i l'aplicació pràctica del què han escoltat a l'ITWorldEdu.

 

altaveuDavid Álvarez, coordinador de formació dins del projecte Guadalinfo.net, xarxa de telecentres a Andalusia, parla del seu projecte, quina és la tipologia d'usuari i aporta algunes conclusions sobre la trobada. 

 

Enllaços relacionats: